
Ο Χαγιά Χασίν πήρε έγκριση από την ΕΕΑ, για την απόκτηση των μετοχών του Ατρόμητου
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε έγκριση στον φάκελο του Αλγερινού επιχειρηματία, Γιαχιά Χασίν, για την αγορά του 94% των μετοχών της ΠΑΕ Ατρόμητος
Το 2005 ο Γιώργος Σπανός ανέλαβε τα ηνία του Ατρόμητου και υπό την καθοδήγησή του, ήρθαν δύο τελικοί Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και η παρουσία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έπειτα από 20 χρόνια αποχωρεί από τον σύλλογο, πουλώντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον Χαγιά Χασίν.
Το απόγευμα της Δευτέρας (23/6) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού άναψε το «πράσινο φως» και έδωσε την έγκριση στον φάκελο του Χαγιά Χασίν για την αγορά του 94% των μετοχών της ΠΑΕ Ατρόμητος.
Ο Αγγλοαλγερινός επιχειρηματίας ήταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και καιρό με τον Έλληνα παράγοντα προκειμένου να περάσει στα χέρια του η ομάδα και πλέον αναλαμβάνει εκείνος τα ηνία.
Την Τρίτη (17/6), μάλιστα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ, με το επόμενο βήμα να γίνεται σήμερα με την έγκριση της ΕΕΑ.
Πλέον, εκείνο που απομένει είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας η πλευρά του Αλγερινού επιχειρηματία να βάλει το αρχικό συμφωνηθέν ποσό της μεταβίβασης (ένα ποσό μεταξύ 5 και 5.5 εκατομμυρίων ευρώ) για να αρχίσει και επίσημα η νέα εποχή στους «κυανόλευκους».
- Εταιρία του Σωκράτη Κόκκαλη ο νέος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός
- ΠΑΟΚ: Με ένταση η πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία
- Ανατροπή με το Final Four 2026 της Ευρωλίγκας: Ποια πόλη είναι το φαβορί
- Άρης: Ανακοίνωσε Ράτσιτς για τέσσερα χρόνια, με μεταγραφή από τη Σασουόλο
- Μάικλ Τζόρνταν: Το απίστευτο φιλοδώρημα που άφησε σε εστιατόριο στο Καβούρι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις