Οι εκδηλώσεις της Αμερικανικής Πρεσβείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, που ήταν προγραμματισμένες για την Τετάρτη 25 Ιουνίου και την Τετάρτη 2 Ιουλίου αντίστοιχα, δεν θα πραγματοποιηθούν, καθώς αναβλήθηκαν για λόγους ασφαλείας εν μέσω του πολέμου στη Μέση Ανατολή.
Η εκδήλωση στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσικής, με οικοδέσποινα την επιτετραμμένη Μαρία Όλσον, επρόκειτο να διεξαχθεί από τις 3 έως τις 6 το απόγευμα.
«Ευχαριστούμε όλους τους καλεσμένους μας για τη διαρκή συνεργασία τους με την Αποστολή των ΗΠΑ στην Ελλάδα», σημειώνει η Αμερικανική Πρεσβεία.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα