Ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίστηκε σήμερα στο μίτινγκ του Ντεσάου και συνδύασε την παρουσία του με ένα μεγάλο άλμα στα 8,23 μέτρα.
Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι έκανε πολύ καλό αγώνα, καθώς εκτός από το 8,23 μ. στο τρίτο του άλμα πέτυχε 8,05 μ,. στο τέταρτο και 8,19 μ. στο έκτο και τελευταίο και αναδείχθηκε νικητής με ρεκόρ διοργάνωσης.
Ο Τεντόγλου έκανε σήμερα τον τρίτο του αγώνα στη σεζόν μετά το 8,27 μ,. στη Λευκωσία και το 8,10 μ. στη Ρώμη. Ο αθλητής ήταν αρχικά προγραμματισμένο να πάρει μέρος στο μίτινγκ του Πειραιά (Κυριακή 22/6) το οποίο όμως ματαιώθηκε.
Πάει στη Μαδρίτη
Επόμενη στάση για τον κορυφαίο άλτη του πλανήτη στο μήκος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Μαδρίτη. Ο δις χρυσός ολυμπιονίκης διανύει την πρώτη φάση των αγώνων, δεδομένο του ότι ο μεγάλος στόχος της χρονιάς για εκείνον είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο τον Σεπτέμβριο. Τη δεύτερη θέση στο μίτινγκ του Ντεσάου κατέκτησε ο Λούκα Χέρντεν με 7,91 μέτρα.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.