Ντίβατς μετά το τροχαίο: «Είμαι καλά και προχωράμε μπροστά»
Το πρώτο μήνυμα του Βλάντε Ντίβατς μετά το τροχαίο που είχε στο Μαυροβούνιο το βράδυ της Πέμπτης (19/6).
Τροχαίο με τη μηχανή είχε το βράδυ της Πέμπτης (19/6) ο Βλάντε Ντίβατς, που διακομίσθηκε σε νοσοκομείο στο Μαυροβούνιο.
Ο 57χρονος Σέρβος Hall of Famer έπεσε με την μηχανή του κοντά στην πόλη Λουστίτσα του Μαυροβουνίου και στη συνέχεια επειδή δεν μπορούσε να σηκωθεί εξαιτίας των τραυματισμών του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.
Μία μέρα μετά την περιπέτειά του και συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής (20/6) ο Ντίβατς έστειλε το πρώτο του μήνυμα, με ποστάρισμά του στα social media.
Τα πρώτα λόγια του Ντίβατς μετά το τροχαίο που είχε
«Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και τις κλήσεις, όλα είναι εντάξει. Είμαι καλά, ας προχωρήσουμε»

- Οι αθλητικές μεταδόσεις (2/5): Πού θα δείτε τα play outs της Super League και την δράση στην Ευρώπη
- Σενάρια στο εξωτερικό για Μπόνγκα και Ολυμπιακό
- Το «αθόρυβο» μοντέλο της QSI
- Λιντς Γιουνάιτεντ- Μπέρνλι 3-1: «Άλμα» παραμονής για τα «παγώνια»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 102-75: Μια νίκη μακριά από το Final-4 η «βασίλισσα»
- «Μαγνήτης» ο Ιγκόρ Τιάγκο της Μπρέντφορντ, τέσσερις οι μνηστήρες
- Ιταλία – Ελλάδα 11-15: Επιβλητική η Εθνική πόλο Γυναικών στην πρεμιέρα των προκριματικών του World Cup
- Euroleague: Η ποινή του Μάικ Τζέιμς για την αποβολή του στο δεύτερο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)




































![Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/17023519-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442