
ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
Το ΒΗΜΑ της Κυριακής κυκλοφορεί στις 22 Ιουνίου μαζί με την έκδοση «Η Ελλάδα και τα Μνημόνια – δυστυχώς χρεοκοπήσαμε», το Harper’s Bazaar, και φυσικά, το ΒΗΜΑGAZINO.
Την Κυριακή 22 Ιουνίου η εφημερίδα το ΒΗΜΑ της Κυριακής κυκλοφορεί με συναρπαστικές προσφορές: Το Βήμα στην Ιστορία «Η Ελλάδα και τα Μνημόνια – δυστυχώς χρεοκοπήσαμε», το Harper’s Bazaar, και όπως κάθε Κυριακή, ΒΗΜΑGAZINO.
Βήμα στην Ιστορία – Η Ελλάδα και τα Μνημόνια
Ένα βιβλίο που φωτίζει την πιο ταραγμένη δεκαετία της Μεταπολίτευσης.
Πώς φτάσαμε από την «ισχυρή Ελλάδα» του 2004 στο «ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ» του 2010; Ποιοι χειρισμοί, ποια σφάλματα και ποιες αυταπάτες βύθισαν τη χώρα στα Μνημόνια;
Με σπάνια ντοκουμέντα, πίνακες, χρονολόγια και ερμηνείες που ξεπερνούν τη ρητορική του «διχασμού», το βιβλίο ανατέμνει τις πραγματικές αιτίες της κρίσης, τα αντανακλαστικά του πολιτικού συστήματος, αλλά και τα όρια της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης.
Η συγκεκριμένη έκδοση είναι χρήσιμη για να δούμε, χωρίς συνθήματα, πώς γράφτηκε το κεφάλαιο που άλλαξε την καθημερινότητά μας, για να κατανοήσουμε πού συναντώνται σήμερα τα «ελλείμματα» που ανέδειξε η κρίση, και για να έχουμε μια πολύτιμη πηγή αναφοράς, υπογεγραμμένη από όσους βρέθηκαν στο κέντρο των αποφάσεων αλλά και από τους ψύχραιμους αναλυτές της Ιστορίας.
Harper’s Bazaar
Η Blanca Padilla φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το Harper’s Bazaar Greece στο γραφικό Πόρτο.
Σύνολα φτιαγμένα για μακρινούς προορισμούς.
Πρωτότυπα αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά.
Μυστικά για λαμπερές εμφανίσεις και κάτω από τον ήλιο.
Συνέντευξη: Η Πέμη Ζούνη ξετυλίγει το νήμα της καριέρας της και μιλάει για τους νέους της στόχους.
ΒΗΜΑGAZINO
Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς. Οι δύο super stars της παγκόσμιας αντισφαίρισης κυριαρχούν στα γήπεδα, προσφέροντας συναρπαστικό θέαμα στους φίλους ενός από τα θεαματικότερα σπορ στον κόσμο. Έτσι ακριβώς αναμένεται να γίνει σε λίγες ημέρες και στο εμβληματικό γήπεδο του Wimbledon, με την ελίτ της Βρετανικής αριστοκρατίας, μεγαλοεπιχειρηματίες αλλά και star του σινεμά να παρακολουθούν τους αγώνες.
- Τελευταίο και πιο δυνατό φιλικό στην Αυστρία για τον Παναθηναϊκό, κόντρα στη Μπράγκα
- Αυθαίρετα: Εντολή για κατεδαφίσεις σε αιγιαλό και παραλία από το Υπ. Οικονομικών
- Εύβοια: Φωτιά τώρα σε εργοστάσιο πλαστικών στη Ριτσώνα
- Λέκκας: Δεν υπάρχει ανησυχία για τους σεισμούς στο Ιόνιο – Πλήγμα στον τουρισμό δέχτηκε η Σαντορίνη
- Στάιν: «Το trade Βαλαντσιούνας-Σάριτς μπορεί να ολοκληρωθεί αυτό το Σαββατοκύριακο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις