
Την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Τζόντζο Κένι
Την Πέμπτη (19/6) αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Τζόντζο Κένι, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.
Την πρώτη του μεταγραφή για τη φετινή σεζόν θα ολοκληρώσει όπως όλα δείχνουν την Πέμπτη (19/6) ο ΠΑΟΚ, με τον Τζόντζο Κένι να αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ώστε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη χώρα μας ο παίκτης, αφού το περασμένο Σάββατο, (14/6) βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου, περιηγήθηκε σε αυτές, όπως και στην πόλη, μαζί με τον πατέρα του που είναι και εκπρόσωπός του.
Έρχεται από «γεμάτη» σεζόν
Ο 28χρονος Άγγλος μπακ προέρχεται από μια… γεμάτη σεζόν στη Zweite Liga (δεύτερη Γερμανίας), όπου με την Χέρτα Βερολίνου είχε 32 συμμετοχές, με 8 ασίστ και 1 γκολ. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Σέλτικ, Σάλκε, Όξφορντ και Έβερτον, της οποίας είναι προϊόν των Ακαδημιών.
- Ο βαλλιστικός έλεγχος ούτε αθωώνει ούτε καταδικάζει τον ύποπτο για την δολοφονία Κερκ
- Οι μεγαλύτεροι φόβοι για την παγκόσμια οικονομία των υπεύθυνων χάραξης πολιτικής
- Η «έκρηξη» της AI απειλεί τις τράπεζες
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο


