Μία νίκη μακριά από τον τίτλο στη Γαλλία βρίσκεται η Παρί, η οποία διέλυσε με 92-67 την Μονακό στον δεύτερο τελικό του γαλλικού πρωταθλήματος και έκανε το 2-0.
Κορυφαίος για τους νικητές ο – από την επόμενη σεζόν παίκτης του Παναθηναϊκού – Τι Τζέι Σορτς που έβαλε 28 πόντους έχοντας επίσης 5 ασίστ και 3 ριμπάουντ. Από την μεριά του, ο Ταϊσόν Γουόρντ, που είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, είχε 6 πόντους και 7 ριμπάουντ.
Όσον αφορά στο ματς, η Παρί ήταν σαρωτική από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.