Σύμβουλος σχολικών επιτροπών «έφαγε» 400.000 ευρώ – Δεσμεύτηκαν τα περιουσιακά του στοιχεία
Τα χρήματα δεν κατέληξαν στον προορισμό τους αλλά ο εν λόγω σύμβουλος τα … επένδυσε σε ακίνητο, αυτοκίνητα και σε τυχερά παιχνίδια.
Τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ φέρεται να έβαλε στην τσέπη του σύμβουλος σχολικών επιτροπών σε περιοχή της Βορείου Ελλάδος , ο οποίος βρέθηκε στο μικροσκόπιο της Αρχής για το Ξέπλυμα μαύρου Χρήματος.
Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο … εν λευκώ χειριζόταν μεγάλα ποσά προμηθειών που προορίζονταν για την ικανοποίηση αναγκών σχολικών μονάδων.
Μόνο που τα χρήματα φαίνεται πως όχι μόνο δεν κατέληξαν στον προορισμό τους αλλά ο εν λόγω σύμβουλος τα … επένδυσε σε ακίνητο, αυτοκίνητα και σε τυχερά παιχνίδια.
Με εντολή του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος , επίτιμου αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη δεσμεύτηκαν τα περιουσιακά στοιχεία , λογαριασμοί και ακίνητα του συγκεκριμένου προσώπου και παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα με ενδείξεις για την τέλεση τριών σοβαρών αξιοποίνων πράξεων που αφορούν σε υπεξαίρεση, απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
- Super League: Η βαθμολογία μετά το τέλος της 24ης αγωνιστικής (pic)
- Κυνικός ο μητροκτόνος της Λάρισας – «Δεν είμαι δολοφόνος» κατέθεσε στο δικαστήριο
- Ο Φρίντριχ Μερτς δικαιολογεί τον πόλεμο ΗΠΑ-Ισραήλ στο Ιράν ως πόλεμο κατά της τρομοκρατίας
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοίνωσε τον Κορακάκη στη Επιτροπή Διεύρυνσης αλλά ο ίδιος δηλώνει ΚΚΕ
- Eurovision 2026: Πότε θα κυκλοφορήσει το βίντεο κλιπ του «FERTO» δια χειρός Akyla
- Φανατισμένος, πολεμοχαρής και αλαζόνας: Γιατί ο Πιτ Χέγκσεθ είναι ένας επικίνδυνος «υπουργός Πολέμου»



