Ο Οτούρου αποφάσισε να μην πάει στη Χάποελ και βάζει «φωτιά» στη Euroleague
Οι εξελίξεις είναι άμεσες στην υπόθεση του Ντάνιελ Οτούρου, καθώς παίρνει πίσω το «ναι» στη Χάποελ, λόγω του πολέμου στο Ισραήλ και… ανάβει φωτιές στην αγορά της Euroleague
Ο Ντάνιελ Οτούρου και το μέλλον του φαίνεται πως δεν θα είναι στη Χάποελ Τελ Αβίβ, καθώς οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της μεταγραφής του στους Ισραηλινούς είναι άμεσες.
Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, ο πρώην σέντερ της Αναντολού Εφές, αν και φερόταν να έχει πει το «ναι» στη Χάποελ Τελ Αβίβ, εν τέλει, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.
Ο Οτούρου και οι συγκρούσεις Ισραήλ – Ιράν
Συγκεκριμένα, οι πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ Ισραήλ και Ιράν οι οποίες μαίνονται εδώ και αρκετές ημέρες, χωρίς να διαφαίνεται κάποιου είδους αποκλιμάκωσης. Ο Οτούρου φαίνεται πως κάνει δεύτερες σκέψεις για τη Χάποελ και δεν αποκλείεται άμεσα να… χαλάσει και επίσημα η μετακίνησή του στους Ισραηλινούς.
Αυτή η εξέλιξη βάζει… φωτιά στην αγορά της Euroleague, καθώς ένας από τους πιο περιζήτητους ψηλούς της Ευρώπης, κατά πάσα πιθανότητα, παραμένει free agent. Στην περίπτωση αυτή, ο Οτούρου είναι αρκετά πιθανό να μπει στο «στόχαστρο» των ελληνικών ομάδων.
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- «Η Ναϊμέγκεν συμφώνησε με τον Τάντιτς» (pic)
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Ο Χεζόνια επέστρεψε στο NBA – Αυτό είναι το συμβόλαιο με τους Καβαλίερς
- Νόρις: «Από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου»
- Ελλάδα – Τουρκία 94-73: Επιβλητικοί οι Παίδες, νίκησαν με ανατροπή
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442