
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Έντονος προβληματισμός στη FIFA για τα απούλητα εισιτήρια
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι προ των πυλών (15/6), αλλά δεν φαίνεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων.
Μόλις δύο ημέρες έχουν απομείνει για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων (15/6) με πληθώρα ποδοσφαιρικών αστέρων και σημαντικών ομάδων να συμμετάσχουν στην διοργάνωση.
Ωστόσο, οι φίλαθλοι φαίνεται ότι δεν έχουν ενθουσιαστεί ιδιαίτερα για το εν λόγω «ποδοσφαιρικό ραντεβού», αφού δεν έχουν πουληθεί αρκετά εισιτήρια.
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και η πρεμιέρα θα γίνει με την αναμέτρηση της Αλ-Αχλί με την Ίντερ Μαϊάμι (15/6, 15:00).
Ωστόσο, δεν έχουν πουληθεί γενικά πολλά εισιτήρια για τους αγώνες, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι τιμές στα «μαγικά χαρτάκια» κατά 20%.
Μέχρι και δωρεάν εισιτήρια δίνει η FIFA
Τα πράγματα δυσκολεύουν και στην αναμέτρηση της Μποταφόνγκο με την Σάουντερς αφού το ελάχιστο ενδιαφέρον από πλευράς κόσμου, ανάγκασε την FIFA να προσφέρει δωρεάν τα εισιτήρια, όπως υποστηρίζουν ρεπόρτερ του εξωτερικού.
Η μικρή προσέλευση του κόσμου θα αποτέλεσει αρνητικό σημείο αναφοράς για την διοργάνωση, σε μια χρονιά που υπήρξε αναδιοργάνωση του φορμάτ από την ομοσπονδία.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ένα από τα στάδια που θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι και το «Hard Rock Stadium», το οποίο έχει χωρητικότητα 65.000 θεατών.
Με χαμηλό αριθμό φιλάθλων να δίνει το «παρών», αδιαμφισβήτητα, αυτό θα αποτελέσει μια κακή εικόνα για την διοργάνωση.
- Συνθήκες καύσωνα μέχρι την Τετάρτη – Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου
- Ιράν: Δύο άνδρες εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιανουαρίου
- Τσιτσιπάς: Η απονομή του τροπαίου στο Γκστάαντ και η ατάκα για την… αγελάδα (vid)
- Το smartphone καταστρέφει τους αντίχειρές σας – Να πώς μπορείτε να το αποτρέψετε
- «Μολυσμένη μητέρα» – Γιατί ο Κιμ Γιονγκ Ουν σβήνει την ίδια του τη μάνα από την ιστορία της Βόρειας Κορέας
- Μεσσηνία: Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι τρεις συλληφθέντες για τους εμπρησμούς

