«Καρφί» Φουρνιέ για Αταμάν: «Θα βρω αληθινούς Έλληνες εκεί ή ψεύτικους;» (pic)
Ο Εβάν Φουρνιέ πέταξε τη… σπόντα του για τον Εργκίν Αταμάν, σχολιάζοντας με αφορμή την επίσκεψή του στη Ζάκυνθο: «Θα βρω αληθινούς Έλληνες εκεί ή ψεύτικους»;
Ο Εβάν Φουρνιέ απολαμβάνει τις πρώτες μέρες της ξεκούρασής του μετά από μία πολύ απαιτητική σεζόν στον Ολυμπιακό, η οποία κατέληξε με το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.
Ο Γάλλος σταρ των Πειραιωτών αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Χ ότι σκοπεύει να επισκεφθεί τη Ζάκυνθο για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ζήτησε, μάλιστα, από τους ακολούθους του προτάσεις για μέρη, που αξίζει να δει στο νησί.
Ένας χρήστης του απάντησε με ειρωνικό ύφος αναφερόμενος σε αυτό που έγινε στο Game 3 του ΟΑΚΑ, με τον Φουρνιέ να απαντάει με τρομερό τρόπο, μην αφήνοντας ασχολίαστο το γεγονός: «Θα βρω αληθινούς Έλληνες εκεί ή ψεύτικους;», αφήνοντας σαφή αιχμή για την πρόσφατη τοποθέτηση του Εργκίν Αταμάν.
Δείτε την απάντηση του Φουρνιέ
Don’t listen to them man, if you go to Laganas you will probably find other people like you, masturbating in public. It’s the place for you, no doubt!
Υπενθυμίζεται ότι ο Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου μετά το Game 4 των τελικών, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Πόσοι Έλληνες παίκτες παίζουν στον Ολυμπιακό; Μόνο ένας. Όλοι ψεύτικοι παίκτες. Ο Γουόκαπ, ο Βεζένκοφ, ο Μήτρου-Λονγκ, ο Ντόρσεϊ».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.