
Πετρούπολη: Συνελήφθη ο οδηγός που γρονθοκόπησε γυναίκα έπειτα από διαπληκτισμό
Η αστυνομία προσπαθούσε να τον εντοπίσει από το βράδυ της Τρίτης από τις κάμερες που υπήρχαν στην περιοχή, όπου έγινε το περιστατικό.
Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον 39χρονο οδηγό, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης ξυλοκόπησε μια 46χρονη, επίσης οδηγό, έπειτα από διαπληκτισμό για την προτεραιότητα. Η γυναίκα, λόγω των τραυμάτων που της προκάλεσε ο 39χρονος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Τι συνέβη
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο διαπληκτισμός έγινε στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Δωδεκανήσου, κοντά στην πλατεία Σαράφη στην Πετρούπολη. Ο 39χρονος διαπληκτίστηκε με την άλλη οδηγό για το ποιος από τους δύο είχε προτεραιότητα σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ο άνδρας κατέβηκε από το όχημά του και επιτέθηκε στη 46χρονη γυναίκα, γρονθοκοπώντας και κλοτσώντας την. Στη συνέχεια άρχισε να χτυπάει και το όχημά της, στο οποίο προκάλεσε φθορές. Η 46χρονη είχε τραύματα τα οποία έχριζαν φροντίδας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθεί η βοήθεια που χρειαζόταν.
Ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο προτού φτάσει η Αστυνομία. Οι άνδρες της Ασφάλειας τον αναζητούσαν αξιοποιώντας παράλληλα το υλικό από τις κάμερες. Τελικά εντόπισαν τον 39χρονο οδηγό και τον συνέλαβαν.
- Ο Βαλαντσιούνας για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στη Ζάλγκιρις Κάουνας
- ΒΗΜΑGAZINO: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Παγκόσμια συνάντηση στις ΗΠΑ με θέμα την «ακροαριστερή τρομοκρατία» – Live βίντεο
- Αρσάκειο: Τίτλος τιμής και σπουδαίον εφόδιον
- Την Κυριακή (19/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όσμαν
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Κρήτη και άλλες τρεις Περιφέρειες

