Παρέμεινε στο ΣΕΦ και παρακολούθησε την απονομή του Ολυμπιακού ο Χουάντσο (vid)
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ έμεινε στο γήπεδο για να δει την απονομή του τίτλου στον Ολυμπιακό, σε μια κίνηση γεμάτη σεβασμό από τον Ισπανό φόργουορντ.
Παρά την ένταση και τον ανταγωνισμό που συνόδευσαν τη φετινή σειρά τελικών της Stoiximan GBL, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έδειξε με τον τρόπο του πως όλα αρχίζουν και τελειώνουν εντός του παρκέ.
Μετά τη λήξη του τελικού στο ΣΕΦ, ο Ισπανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού δεν αποχώρησε αμέσως, αλλά έμεινε στο γήπεδο και παρακολούθησε την απονομή στους «ερυθρόλευκους».
Δείτε το στιγμιότυπο με τον Χουάντσο
@ncktv_2 Ο μοναδικός εκπρόσωπος του #paobc στη τελετή στέψης! Απίστευτος. #olympiacosbc #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – ncktv_2
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442