
«Συμφώνησε με την Τσέλσι ο Μενιάν»
Παίκτης της Τσέλσι πρέπει να θεωρείται ο Μάικ Μενιάν, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.
Μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Τσέλσι βρίσκεται ο Μάικ Μενιάν. Όπως μετέδωσε η Gazzetta dello Sport, ο Γάλλος τερματοφύλακας της Μίλαν ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Λονδίνο και τους «μπλε» αφού οι δύο σύλλογοι έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται από Δευτέρα.
Τι θα κοστίσει στην Τσέλσι
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ιταλών, η ομάδα που πριν από λίγες εβδομάδες διαδέχθηκε τον Ολυμπιακό ως νέα κάτοχος του Conference League, θα πληρώσει στους επτάκις πρωταθλητές Ευρώπης το ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον 29χρονο τερματοφύλακα και μάλιστα αναμένεται να τον ανακοινώσει άμεσα αφού μέχρι την Τρίτη θα πρέπει να δηλώσει τη λίστα της για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Την ίδια ώρα, λόγος γίνεται και τους πιθανές αντικαταστάτες του Μενιάν στους «ροσονέρι», με επικρατέστερο τον Σέρβο, Μίλε Σβίλαρ, της Ρόμα.
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις
- Οι καύσωνες αυξάνουν τη τουριστική ζήτηση για «ψυχρούς προορισμούς»
- Γιορτή σήμερα 25 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




