ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση… χωρίς λόγια και με μαύρο φόντο (pic)
Ανακοίνωση... χωρίς λόγια έβγαλε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση των αποφάσεων του Αθλητικού Δικαστή για όσα έγιναν στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ.
Πρόστιμα μοίρασε ο Αθλητικός Δικαστής στους «αιώνιους» για όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του Game 3 του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ειδικότερα, χρηματικά πρόστιμα επιβλήθηκαν και στους Εβάν Φουρνιέ και Κέντρικ Ναν -και όχι με ποινή αποκλεισμού από αγώνα- κάτι που σημαίνει πως οι δυο σούπερσταρ θα είναι στη διάθεση των προπονητών τους για το κυριακάτικο Game 4 στο ΣΕΦ.
Λίγη ώρα μετά τις αποφάσεις, η πρώτη επίσημη αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έγινε μέσω των λογαριασμών του συλλόγου στα social media και ήταν… χωρίς λόγια. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» ανάρτησαν τη φράση «Ανακοίνωση ΚΑΕ Παναθηναϊκός», χωρίς ωστόσο να περιλαμβάνεται κείμενο σε αυτή, παρά μόνο μια εικόνα με μαύρο φόντο.
Δείτε την ανάρτηση του Παναθηναϊκού:
- Αμερικανικό αεροπλάνο με έξι επιβαίνοντες έχει πέσει σε έρημο στο δυτικό Ιράκ – Πως έγινε το ατύχημα
- Ο Ντίλιαν δίνει την κυβέρνηση για το σκάνδαλο υποκλοπών: Παρέχουμε τεχνολογία μόνο σε κυβερνήσεις και αρχές επιβολής του νόμου
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: «Μην το παίξετε ότι είστε ήρωες»
- Αταμάν: «Ο Λεσόρ μας έδωσε ισορροπία»
- Γιορτή σήμερα 13 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Conference League: «Κράτησε» στο Selhurst Park η ΑΕΚ Λάρνακας (0-0) – Ανατροπή για τη Φιορεντίνα (2-1)

