
Στο ΑΤ Κηφισιάς αυτοβούλως ο Γιαννακόπουλος για να πάει στη συνάντηση στο υπουργείο
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα της Κηφισιάς, προκειμένου να μπορέσει στη συνέχεια να παραστεί στη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντιμετωπίζει νέο αυτόφωρο μετά τη μήνυση του Γιώργου Σκινδήλια.
Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, υπέβαλε μήνυση στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, συνεπώς πλέον «τρέχει» νέο αυτόφωρο το οποίο ίσως επηρεάζε τη συνάντηση του με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιαννακόπουλος θα παρουσιαστεί αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς. Από εκεί και πέρα, η Εισαγγελία αποφασίζει αν θα προχωρήσει σε κράτηση ή αν θα αφεθεί ελεύθερος, ώστε να παραστεί στη συνάντηση με τον Υπουργό.
- «Είσαι αρκετά δυνατός για να το αντέξεις» – Ο Μπέλινγκχαμ αποκάλυψε το «trash talking» με τον Μέσι (vid)
- Γυναίκες στα σύνορα
- Το λευκό κρασί που επιστρέφει και φέρνει μαζί του τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις
- Για ποιους χτυπάει η καμπάνα της εφορίας
- ΕΛΑΣ: Οι αλχημιστές του Μεγάρου Μαξίμου επιμένουν στα μαθηματικά του «Μπακαλόγατου»
- Γεραπετρίτης από Τόκιο: Η Ελλάδα αποτελεί μια πραγματική πύλη της Ιαπωνίας προς την Ευρώπη και τον κόσμο



