Δήμος Αθηναίων: Άστεγος επιτέθηκε σε υπάλληλο καθαριότητας – Οργή Δούκα
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τον εργαζόμενο της Διεύθυνσης Πρασίνου που δέχθηκε την επίθεση - Δεν πραγματοποιήθηκε καμία σύλληψη
Άστεγος επιτέθηκε με άγνωστο αντικείμενο υπάλληλο καθαριότητας του δήμου Αθηναίων το πρωί της Τρίτης 3 Ιουνίου.
Το περιστατικό συνέβη περί τις 09:00 επί της οδού Τοσίτσα, ενώ ο τοξικοεξαρτημένος άστεγος τον χτύπησε στο κεφάλι.
Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε περίπου μια ώρα αργότερα. Ο υπάλληλος διεκομίσθη για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.
Όταν Αστυνομία έφτασε στο σημείο, δεν βρήκε το αντικείμενο της επίθεσης και κανείς δεν επιθυμούσε να γίνει κάποια ενέργεια εκ μέρους των αστυνομικών. Εκ τούτου δεν πραγματοποιήθηκε καμία σύλληψη.
Δούκας: Εκείνοι που υπονομεύουν την προσπάθειά μας θα τεθούν προ των ευθυνών τους
Ακολούθως, ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τον εργαζόμενο της Διεύθυνσης Πρασίνου που τραυματίστηκε σήμερα το πρωί εν ώρα εργασίας για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του.
Σε δήλωσή του, ο Χάρης Δούκας ανέφερε πως «ένας εργαζόμενός μας από τη Διεύθυνση Πρασίνου τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας, από τοξικοεξαρτημένο άνδρα, στο κέντρο της Αθήνας. Είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όσοι δημιούργησαν και ανέχτηκαν την εικόνα αυτή είναι υπόλογοι. Δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, την ώρα που κινδυνεύουν ζωές και ταυτόχρονα συνάνθρωποί μας που βρίσκονται στον δρόμο χρειάζονται τη βοήθειά μας. Η λύση θα δοθεί. Και εκείνοι που υπονομεύουν την προσπάθειά μας θα τεθούν προ των ευθυνών τους. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στον εργαζόμενό μας».
- ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Με Τασούλα, Ανδρέα και Καραϊσκάκη το νέο βίντεο για το συνέδριο
- Δική Τεμπών: Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του μοναδικού επιζώντος από το πρώτο βαγόνι
- Κατώτατος μισθός: Η «νάρκη» πριν η κυβέρνηση «πατήσει το κουμπί» της αύξησης
- Πώς η ανατροφή του σκύλου διαμορφώνει το ταμπεραμέντο του;
- Θέμα χρόνου η έναρξη της συνεργασίας της Λίβερπουλ με τον Τσάμπι Αλόνσο
- Χάρις Αλεξίου: Τι της είπε Γάλλος γιατρός όταν έχασε τη φωνή της
- Πλημμύρισαν δρόμοι στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας-Εφιστάται η προσοχή των πολιτών
- «Ο Μυταράς ήξερε ότι υπήρχε θέμα με τα πλαστά έργα» – Η χήρα του ζωγράφου για την υπόθεση Τσαγκαράκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442