Άγιοι Ανάργυροι: Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα – Τι ανέφερε ο προϊστάμενος στο «100»
Ο προϊστάμενος του τηλεφωνητή της Άμεσης Δράσης που συνομιλούσε η Κυριακή Γρίβα το βράδυ της δολοφονίας της έχει περιγράψει πώς ενημερώθηκε για όλα όσα έγιναν
Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο από το μοιραίο βράδυ όπου ο σύντροφός της, της στέρησε τη ζωή μαχαιρώνοντάς της έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, έφερε στο φως της δημοσιότητας το Live News.
Σε αυτό ακούγονται τα όσα διαδραματίστηκαν αμέσως μετά τη δολοφονία. Στο ηχητικό ακούγεται ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης να λέει:
«Άγιοι Ανάργυροι… πήγε φίλος της να την προστατέψει από τον πρώην σύντροφό της και έφαγε τις μαχαιριές. Έλα τώρα αυτό ακούω άμα θες να ακούσεις. Το ακούω live».
Τι ανέφερε ο προϊστάμενος
Σήμερα το Live News αποκαλύπτει τα όσα είχε πει ο προϊστάμενος του τηλεφωνητή της Άμεσης Δράσης που συνομιλούσε η Κυριακή Γρίβα το βράδυ της δολοφονίας της.
«Τα καθήκοντά μου είναι να καθοδηγώ και να ελέγχω το προσωπικό των εκφωνητών και τηλεφωνητών βάρδιας. Το περιστατικό (δολοφονία Κυριακής Γρίβα) έγινε στις 22:20 κι εγώ το αντιλήφθηκα στις 22:25 μόλις μου προωθήθηκε η καρτέλα αναγγελίας.
»Στην καρτέλα που συνέταξε ο τηλεφωνητής είχε ήδη γράψει ότι η κοπέλα δέχθηκε επίθεση. Είχαμε εικόνα για τον τραυματισμό της παθούσας και τον αυτοτραυματισμό του δράστη. Στο επόμενο λεπτό ακολούθησε και νέα καρτέλα αναγγελίας για το συμβάν από άλλη τηλεφωνήτρια της υπηρεσίας μας. Και στις δύο περιπτώσεις οι τηλεφωνητές ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ.
»Όταν έφτασε το πλήρωμα του περιπολικού ρώτησα να μου πουν για ποιο λόγο είχε μεταβεί η παθούσα στο Α.Τ και μου απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν. Έτσι, ρώτησα τον τηλεφωνητή που μίλησε με την παθούσα και μου ανέφερε πως επιθυμούσε περιπολικό προκειμένου να την πάει στο σπίτι της και τότε ο πρώην σύντροφος της επιτέθηκε. Τον ρώτησα γιατί έγραψε στην καρτέλα: «Πιθανόν την μαχαίρωσε» και μου ανέφερε: «Δεν θυμάμαι, μάλλον άκουσα κάτι σχετικό». Ζήτησα να ακούσω το ηχητικό, αλλά μου απάντησαν ότι το συγκεκριμένο γραφείο δεν ήταν στελεχωμένο εκείνη τη στιγμή. Τελικά άκουσα το ηχητικό την επόμενη ημέρα από τα ΜΜΕ. Τη φράση του «περί ταξί» θα την χαρακτήριζα επιεικώς άστοχη».
- Βάλε φαντασία στη ζωή σου, κάνει καλό
- Συνεχίζεται το ράλι στα ενοίκια – Οι δέκα πιο ακριβές περιοχές
- Αλβανία: Αντικυβερνητική διαδήλωση – Μολότοφ, τραυματισμοί και συλλήψεις
- Συνταγή: Φριτάτα με πατάτες και τυρί
- Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας απέκρουσε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Νότιο Σουδάν: Νέα κλιμάκωση της βίας, έκκληση για πολιτική λύση και προστασία αμάχων στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Πόση ενέργεια μας έχει απομείνει;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και τα νότια, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)


































































![Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Araghchi-1-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442