Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος συνελήφθη απογευματινές ώρες της Παρασκευής, 30 Μαΐου 2025, σε περιοχή της Αττικής, 39χρονος αλλοδαπός, στην οικία του οποίου εντοπίσθηκε εργαστήριο νόθευσης και επανατυποποίησης κοκαΐνης.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη επετεύχθη μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Η έρευνα
Προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, ενώ ύστερα από αστυνομικές ενέργειες, εξακριβώσεις και διασταυρώσεις στοιχείων, πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.
Ειδικότερα, ο 39χρονος εντοπίστηκε αρχικά να έχει στην κατοχή του αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη, μικτού βάρους -33- γραμμαρίων, με σκοπό τη διακίνηση σε τρίτους.
Από την επακόλουθη έρευνα στην οικία του, διαπιστώθηκε ότι σε αυτή είχε εγκαταστήσει και λειτουργούσε εργαστήριο νόθευσης και επανατυποποίησης κοκαΐνης, αποτελούμενο από υδραυλική πρέσα, με μεταλλικά καλούπια, κατάλληλη για την συμπίεση κοκαΐνης, σε μορφή πλάκας και συσκευασίες βορικού οξέος, πρόσφορο για τη νόθευση του ναρκωτικού.
Συνολικά στο πλαίσιο της επιχείρησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-84,2- γραμμάρια κοκαΐνης,
υδραυλική πρέσα με καλούπια,
-2.600- γραμμάρια βορικού οξέος,
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και πλήθος νάιλον συσκευασιών,
πιστόλι και -11- φυσίγγια,
-505- ευρώ,
-2- αυτοκίνητα και
-2- κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν για παρόμοια και έτερα αδικήματα, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου