Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκαν οι τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία της συμβολαιογράφου
Λίγο μετά τις 18.15 ολοκληρώθηκε η απολογία των τριών κατηγορούμενων για τη δολοφονία της Συμβολαιογράφου Μαρίζας Τερτσέτη Παπαδάτου τον περασμένο Φεβρουάριο
Προφυλακίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (30/5) μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες για την δολοφονία της 69χρονης συμβολαιογράφου, η οποία έφερε θανατηφόρο χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στην μηριαία αορτή στο σπίτι της, στο Ακρωτήρι Ζακύνθου.
Ο 46χρονος που κατηγορείται ότι τραυμάτισε θανάσιμα τη συμβολαιογράφο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να υποστήριξε ότι ο ίδιος ήταν εκείνος που μαχαίρωσε την 69χρονη κατά λάθος, δεν κατάλαβε τη σοβαρότητα του τραύματος με αποτέλεσμα να φύγει καθώς φοβήθηκε και η γυναίκα να πεθάνει αβοήθητη από ακατάσχετη αιμορραγία.
Οι τρεις συλληφθέντες
Στο Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου οδηγήθηκαν προκειμένου να απολογηθούν και ο 21 ετών γιος του 46χρονου καθώς και ένας 50χρονος φίλος του.
Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου από τη Νεμέα Κορινθίας (50χρονος) κ. Πεπονής, εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν. Όπως υποστήριξε, πρόθεση του εντολέα του δεν ήταν να σκοτώσει αλλά να κάνει ληστεία.
Οι δύο εκ των δραστών έχουν επιβεβαιώσει πως ο δολοφόνος της 69χρονης γυναίκας είναι ο 46χρονος. Στο σημείο, τους πήγε ο 21 ετών γιος του με αυτοκίνητο και οι δύο μεγαλύτεροι – πατέρας και φίλος- ήταν εκείνοι που μπήκαν στο σπίτι με σκοπό να κάνουν τη ληστεία.
Προσπάθησαν να σπρώξουν την γυναίκα για να μπουν μαζί στο σπίτι της. Αυτή φαίνεται ότι αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο δράστης να τη μαχαιρώσει στον μηρό και να πεθάνει, μετά από ακατάσχετη αιμορραγία.
- Ο Θεοδόσης Μούγιος πίσω από τον… Zhukov – Καταδίκη ενός χρόνου για το γαλάζιο τρολ του Διαδικτύου
- Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στην εθνική οδό στο ύψος της Σκάρφειας
- Η Ρίτα Γουίλσον εκ βαθέων: Η Ελληνίδα μαμά, ο καρκίνος, τα 38 χρόνια γάμου κι ένα κεσεδάκι γιαούρτι
- Η Μπάγερν δίνει νέο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442