Τσιμίκας: «Η καρδιά μου θα ανήκει για πάντα στη Λίβερπουλ»
Μια συγκινητική και ταυτόχρονα αινιγματική ανάρτηση για το μέλλον του έκανε στα social media ο Κώστας Τσιμίκας, την ώρα που πληθαίνουν οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον μπακ της Λίβερπουλ.
Συνεχή είναι τα ρεπορτάζ στην Αγγλία τις τελευταίες μέρες γύρω από το μέλλον του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ. Ο 29χρονος αμυντικός έχει συμβόλαιο με τους «ρεντς» ως το 2027, ωστόσο η παραμονή του στο «Άνφιλντ» είναι αβέβαιη, ειδικά από τη στιγμή που ο Άρνε Σλοτ ψάχνει να αγοράσει αριστερό μπακ, ενώ υπάρχει ήδη και ο Άντι Ρόμπερτσον.
Η Λιντς και αρκετές άλλες ομάδες έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για τον Σερραίο μπακ που πριν λίγα 24ωρα έγινε ο πρώτος Έλληνας που σήκωσε το τρόπαιο της Premier League, ενώ ακόμη περισσότερο φαίνεται να… έμπλεξε τα πράγματα και ο ίδιος, με την τελευταία ανάρτησή του στο instagram να μοιάζει με οριστικό «αντίο» στη Λίβερπουλ!
«Ως παιδί που απλώς κλωτσούσε μια μπάλα στην Ελλάδα, δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ αυτή τη μέρα – να σηκώνω το τρόπαιο της Premier League ως παίκτης της Λίβερπουλ. Πέντε χρόνια σε αυτόν τον σύλλογο μου έμαθαν τι σημαίνει να μην περπατάς ποτέ μόνος: αυτή η πόλη, αυτή η ομάδα και αυτοί οι φίλαθλοι μάς στήριξαν σε κάθε βήμα. Νιώθω γεμάτος από περηφάνια γι’ αυτό που πετύχαμε και ευγνωμοσύνη για όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μας. Ξεπεράσαμε κάθε εμπόδιο μαζί. Η καρδιά του Greek Scouser θα είναι για πάντα με τη Λίβερπουλ».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.