Ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στη λίστα της Λάτσιο, στην οποία είχε διαπρέψει στο παρελθόν και πλέον έχει πολλές πιθανότητες να πάρει τη θέση του προπονητή.
O Ματίας Αλμέιδα αναζητεί τη νέα του ομάδα και είναι στο στόχαστρο πολλών συλλόγων από την Ευρώπη και την Αμερική. Η Λάτσιο, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Αλμέιδα, τον καιρό που ήταν ποδοσφαιριστής, ψάχνει προπονητή και μέσα στους υποψήφιους είναι και ο Αργεντινός.
Τα άλλα ονόματα στη λίστα είναι οι Σέρτζιο Κονσεϊσάο, Βιντσέντσο Ιταλιάνο, Τιάγκο Μότα, Πάολο Βανόλι και Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο. Βέβαια, το φαβορί για τον πάγκο είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και πλέον είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει.
Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ πέρασε τα καλύτερα του χρόνια στη Λάτσιο, από άποψης επιτυχιών, καθώς στην τριετία 1997-2000, είχε κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων (1999), το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (1999), μία Serie A (2000), δυο Κύπελλα Ιταλίας (1998, 2000) και ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας (1998).
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.