Κωστούλας: «Από την Ακαδημία να εκπροσωπώ τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη σε ευρωπαϊκό επίπεδο ήταν φανταστικό»
Ο Μπάμπης Κωστούλας μίλησε στο ντοκιμαντέρ του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League την περασμένη σεζόν με την Κ19 του συλλόγου – Τι είπε ο πατέρας του, Θανάσης, πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων».
Ανάμεσα σε όσους μίλησαν στο ντοκιμαντέρ «Ολυμπιακός, ο Θρύλος», που δημιούργησε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και προβλήθηκε στο MEGA το βράδυ της Πέμπτης (22/5) ήταν ο Μπάμπης Κωστούλας, με τον 17χρονο επιθετικό να μιλά για την κατάκτηση του Youth League, την περασμένη περίοδο.
Στο θεματικό ντοκιμαντέρ για την κατάκτηση των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων, εκτός από τον νεαρό στράικερ και πρωταθλητή Ευρώπης με την Κ19, μίλησε και ο πατέρας του, Θανάσης Κωστούλας, που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 1999 ως το 2006.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κωστούλας
«Εμένα το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου όλη. Δηλαδή όσο θυμάμαι τον εαυτό μου με μια μπάλα είτε στο σχολείο ήμουν είτε έξω με τους φίλους μου. Πάντα ήθελα να έχω μια μπάλα μαζί. Είχα τα ποδοσφαιρικά παπούτσια πάντα, ότι και να έκανα περιτριγυρίζεται γύρω γύρω από το ποδόσφαιρο».
Για το ματς με την Ίντερ: Προετοιμαζόμασταν κατάλληλα γι αυτό το παιχνίδι. Επίσης, ξέραμε ότι θα παίξουμε στο Καραϊσκάκη που ήταν το όνειρο όλων. Από την Ακαδημία να εκπροσωπώ τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη σε ευρωπαϊκό επίπεδο ήταν φανταστικό. Μόλις πριν ένα χρόνο παίζαμε εδώ στην Ελλάδα με τις γνωστές ομάδες και ξαφνικά αποκλείσαμε την Ίντερ. Ήταν φανταστικό.
Για ματς με Μπάγερν: Ψέματα μεταξύ μας και δεν το πιστεύαμε. Λέμε έχει γίνει. Είχαμε βάλει 3 γκολ σε 8 λεπτά και δεν ξέραμε ούτε εμείς τι γίνεται.
Για τον τελικό: Από τότε που ξύπνησα την ημέρα του τελικού ανυπομονούσα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το προηγούμενο βράδυ επειδή ήθελα να περνάνε οι ώρες γρήγορα να βρεθώ στο γήπεδο. Θυμάμαι ήμασταν όλοι πολύ συγκεντρωμένοι, ανεβασμένοι πολύ ψυχολογικά. Ήμασταν έτοιμοι. Χαρά ατελείωτη, χαρά. Μου δίδαξε να πιστεύουμε στον εαυτό μας απ όλα και να μην φοβόμαστε τίποτα. Ότι και να αντιμετωπίσεις να πιστεύεις στον εαυτό σου ότι μπορεί να τα καταφέρεις.

Ο Μπάμπης Κωστούλας (μέση) με τη μητέρα του (αριστερά) και τον πατέρα του, Θανάση (δεξιά)
Την ίδια ώρα, ο Θανάσης Κωστούλας πρόσθεσε: «Η οικογένεια η δικιά μας δεν είναι απλά φίλαθλοι του Ολυμπιακού λόγω της ιδιότητας και της σκιάς μου είναι κάτι παραπάνω, όσο και να έχει γίνει το ποδόσφαιρο απρόσωπο και επαγγελματικό, έτσι μπίζνα».
- Ο νικητής του Σούπερ Καπ Ιταλίας πάρει 11 εκατ. ευρώ
- Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Γλίτωσε την γκέλα και πήγε στο +5
- Ολυμπιακός ONEX – ΑΟΝΣ Μίλων 2-3: Ανατροπή και νίκη στο τάι μπρέικ
- Battle of the Sexes: Όταν η Κινγκ έγινε σύμβολο των γυναικών και η αναβίωση της «μάχης των φύλων» 52 χρόνια μετά (vids+pics)
- Έτσι διαμορφώθηκε βαθμολογία της Super League (pic)
- Μπαρτσελόνα – Οσασούνα 2-0: Στο +7 οι «Μπλαουγκράνα» με τον Ραφίνια!
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 63-101: Με 14 τρίποντα και «μπόμπερ» τους Ρογκαβόπουλο, Τολιόπουλο! (vid)
- Λεβερκούζεν – Κολωνία 2-0: Νίκη για… Champions League οι «ασπιρίνες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)





























































![Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/brown-uni2-315x220.jpg)

![Συρία: Έκρηξη σε διυλιστήρια πετρελαίου – Επιχειρήσεις των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Syria-refinary-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442