Ο Ολυμπιακός έφτασε το απόγευμα της Τρίτης (20/5) στο Άμπου Ντάμπι για το Final Four της Euroleague, το οποίο θα διεξαχθεί εκεί από τις 23 έως τις 25 του Μάη.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη την Παρασκευή (23/5, 21:00), με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μία μέρα μετά την άφιξη της αποστολής στο Άμπου Ντάμπι, δημοσίευσε την παρακάμερα του ταξιδιού. Οι όμορφες στιγμές στο αεροπλάνο, η θερμή υποδοχή στο ξενοδοχείο και η στιγμή που οι Τάιλερ Ντόρσεϊ και Ναζ Μήτρου-Λονγκ βρέθηκαν να έχουν στο χέρι τους από έναν αετό, ξεχώρισαν.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 11 πόντους στο στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, όμως σκόραρε ελάχιστα στη συνέχεια και γνώρισε τελικά την ήττα από την Χάποελ Τελ Αβίβ (92-88) στη Σόφια.
Η Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε (6-0) τη Ρεάλ Μαδρίτης και στον επαναληπτικό προημιτελικό του Champions League γυναικών και με συνολικό σκορ 12-2 προκρίθηκε στην τετράδα όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν Μονάχου.
Η ιταλική ιστοσελίδα «Corriere dello Sport» διενεργεί ψηφοφορία για τον ποιον θεωρούν οι Ιταλοί φίλαθλοι καταλληλότερο προπονητή στην Εθνική Ιταλίας μετά τον Γκατούζο. Προηγείται ο Μουρίνιο.