
Ομόνοια: Οι διαφωνίες για κύκλωμα επαιτείας στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. για την αρπαγή του βρέφους
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της αρπαγής του βρέφους από την Ομόνοια υπογραμμίζουν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η γιαγιά συναντούσε τον απαγωγέα.
Την ώρα που ο άνδρας που άρπαξε το βρέφος από τη γιαγιά του μέσα σε σούπερ μάρκετ στην Ομόνοια παραμένει άφαντος, η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει να εξετάζει την υπόθεση.
Το βρέφος βρέθηκε μετά από λίγες ώρες παρατημένο σε σκουπίδια στον Άλιμο, ωστόσο οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν ότι δεν έχουν φωτιστεί όλες οι πτυχές της υπόθεσης.
Έτσι, συνεχίζουν να λαμβάνουν πληροφορίες για το συμβάν, αλλά και για τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτό: τη 43χρονη γιαγιά του βρέφους και τον μυστηριώδη άνδρα που το άρπαξε.
Νέα βίντεο στο μικροσκόπιο
Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους και άλλα βίντεο από καταστήματα στην Ομόνοια, τα οποία εξετάζονται λεπτομερώς.
Σε αυτά καταγράφεται η γιαγιά του βρέφους μαζί με τον συγκεκριμένο άνδρα, να μπαίνουν και να ψωνίζουν. Υπενθυμίζεται ότι πριν από το σούπερ μάρκετ που έγινε η αρπαγή του μωρού, τα δύο άτομα είχαν μπει και σε άλλο. Όμως εκεί δεν ολοκλήρωσαν τις αγορές τους καθώς δεν λειτουργούσε η τραπεζική κάρτα του άνδρα.
Και σε αυτό το κατάστημα όμως, τα δύο άτομα κινούνται φυσιολογικά, καθώς φαίνεται να γνωρίζονται από πριν. Μάλιστα, κάποιες στιγμές κρατά και πάλι ο άνδρας στα χέρια του το βρέφος, ενώ αφού γεμίσουν με ψώνια το καλάθι προχωρούν προς τα ταμεία του σούπερ μάρκετ.
Τι ερευνούν
Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εκτιμούν ότι ο άνδρας δεν είχε σκοπό να πάρει το παιδί προκειμένου να το «πουλήσει».
Το σενάριο της παράνομης αγοραπωλησίας δεν φαίνεται να ισχύει, καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δεν θα άφηνε τόσα «ίχνη» ο απαγωγέας.
Έτσι, εκτιμούν ότι ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στην 43χρονη γυναίκα, που πιθανόν να σχετίζεται με κυκλώματα επαιτείας στο κέντρο της Αθήνας.
Αυτό που τώρα ερευνούν οι αστυνομικοί είναι η ταυτότητα του συγκεκριμένου προσώπου. Εκτιμούν ότι είναι αλλοδαπός, πιθανόν από Βουλγαρία ή Ρουμανία, που βρίσκεται στην Αθήνα με σκοπό τον έλεγχο του κυκλώματος.
Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες, ο άνδρας μιλούσε ελληνικά με τους υπαλλήλους των σούπερ μάρκετ.
Υπενθυμίζεται ότι η γιαγιά του βρέφους παραμένει στη φυλακή, όπου θα εκτίσει μέρος της ποινής που της επιβλήθηκε, ενώ οι γονείς του έξι μηνών βρέφους περιμένουν πότε θα δουν από κοντά το παιδί τους.
- Μανώλης Μαυρομάτης: Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης μετά από 2 χρόνια
- Σπύρος Μελάς: Λόγια απλά, βγαλμένα από την ψυχή
- Πού έπεσε η περισσότερη βροχή – 50 μετεωρολογικοί σταθμοί κατέγραψαν πάνω από 80 mm
- Σάρωσε η κακοκαιρία Erminio σε Ανατολική Αττική και νότια προάστια – Έπεσαν δέντρα, πλημμύρισαν δρόμοι
- «Λύγισε» ο Μέσι στο «Μπομπονέρα» – Τα δάκρυα και το «μήνυμα» για το μέλλον του στην Εθνική (vid)
- ΒΑΒΟΥΡΑ: Έρχεται αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ



