Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός και εγώ έχουμε πάρει τη Euroleague, δεν έχω κανένα απωθημένο» (vid)
Κανένα απωθημένο δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό ενόψει του Final 4 της Euroleague, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση της αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το Άμπου Ντάμπι.
Ο Ολυμπιακός πέταξε το μεσημέρι της Τρίτης (20/5) για το Άμπου Ντάμπι, εκεί όπου θα διεξαχθεί το Final Four της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, στο «Ελ. Βενιζέλος».
Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, το ενδεχόμενο αλλαγών, ενώ σχολίασε και το αν η κατάκτηση της Euroleague είναι απωθημένο.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
Για την προετοιμασία του Ολυμπιακού: «Φυσικά υπάρχουν δυο μέρες ακόμα προπονήσεις για να προσαρμοστούμε και να είμαστε έτοιμοι την Παρασκευή».
Για το αν θα κάνει αλλαγές: «Είχαμε την ευτυχή συγκυρία να έχουμε 20 μέρες να προετοιμαστούμε. Για εμάς ξέρετε τι θα δείτε. Θα γίνουν προσαρμογές αλλά όλοι ξέρουν περίπου τι θα δουν ο ένας από τον άλλο».
Για τις άλλες ομάδες του Final Four: «Όλοι έχουν κίνητρο, όλοι έχουν συναίσθηση για την ειδική χρονιά που εκπροσωπούμε για τον Ολυμπιακό. Στο αποτέλεσμα πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο».
Για την παρουσία του Ολυμπιακού στα προηγούμενα Final Four: «Κάθε Final Four είναι διαφορετικό. Αλλιώς πήγαμε πέρσι, αλλιώς πρόπερσι, άλλος είναι αντίπαλος φέτος. Ξεχωριστή η φετινή μας παρουσία».
Για το αν η κατάκτηση της Euroleague είναι απωθημένο: «Ο Ολυμπιακός έχει πάρει Euroleague, εγώ έχω πάρει τον τίτλο με τον Ολυμπιακό, δεν έχω κανένα απωθημένο στην παρουσία μας τώρα».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σε συνέντευξή του στη Σερβία ο Μάρκο Νίκολιτς μιλά για τα όσα βιώνει στην ΑΕΚ, για τους στόχους του με την ομάδα, τις μεταγραφές που θα γίνουν ενώ αποθεώνει τον Λούκα Γιόβιτς.