Τότεναμ: «Δεδομένη η αποχώρηση του Ποστέκογλου», υποστηρίζουν τα αγγλικά ΜΜΕ
Τα αγγλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο Άγγελος Ποστέκογλου θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ ακόμη κι αν επιτύχει την κατάκτηση του Europa League.
Η Τότεναμ πραγματοποιεί απογοητευτική σεζόν στην Premier League και ο Άγγελος Ποστέκογλου αναμένεται να δει την πόρτα της εξόδου μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου.
Ο Έλληνας τεχνικός αποβλέπει στην στέψη της ομάδας του με φόντο το τρόπαιο του Europa League για να κλείσει καλύτερα η σεζόν του 2024-25.
Σύμφωνα με πληροφορίες των αγγλικών ΜΜΕ ο Άγγελος Ποστέκογλου πρόκειται να μην συνεχίσει ως επικεφαλής στον πάγκο της Τότεναμ ακόμη και στο σενάριο κατάκτησης του Europa League στον τελικό της Τετάρτης κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ.
— The Spurs Express (@TheSpursExpress) May 19, 2025
Η αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού, μετά από ανάληψη της ηγεσίας του συλλόγου το 2023, όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί ένεκα της επιστροφής του Φάμπιο Παρατίτσι στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.
Τα πιθανά ονόματα που έχουν σημειωθεί ως αντικαταστάτες είναι οι Σιμόνε Ιντζάκι από την Ίντερ, χωρίς ωστόσο το σενάριο αυτό να είναι κοντά και επικρατέστερος είναι ο Φραντσέσκο Φαριόλι.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.