Τρίτη επίσκεψη του Προμηθέα για φέτος στην «Sunel Arena» και τρίτη νίκη με 20+ για την ΑΕΚ! Η Ένωση ήταν κυρίαρχη απέναντι στην ομάδα της Πάτρας, επικράτησε με 91-67 και κατέκτησε την τρίτη θέση στην GBL επιβεβαιώνοντας πως ήταν η καλύτερη ομάδα μετά τους «αιώνιους» στο πρωτάθλημα.
Πέντε διψήφιους είχε η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος αποθεώθηκε και πάλι από τον κόσμο, με τον Τάκερ να είναι ο κορυφαίος έχοντας 20 πόντους και 4 ασίστ. Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Μπαζίνας με 16 πόντους και 5 ασίστ.
Με Μπαζίνα και Σίτου ο Προμηθέας ξεκίνησε καλύτερα στο ματς και προηγήθηκε με +6 (4-10, 4′), αλλά κάπου εκεί η ΑΕΚ πήρε μπρος από τα 6,75 και πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Με τρίποντα από Χαμπ, Τάκερ και Γκρέι η Ένωση βρέθηκε στο (18-12, 7′) και δεν κοίταξε ξανά πίσω. Με καλάθι του Νετζήπογλου στο 12′ προηγήθηκε για πρώτη φορά με διψήφιο (30-20) και πήγε στα αποδυτήρια με 49-35.
Με ένα επιμέρους 16-2 η ΑΕΚ έκανε το σκορ 65-37 στο 26′ και κάπου εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Η Ένωση έφτασε ακόμη και στο +30 (85-55, 36′) με τρίποντο Χέιλ και τελικά πήρε τη νίκη με 91-67 βάζοντας ιδανικό επίλογο στη σεζόν.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Με τον Κώστα Σλούκα να έχει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ, ο Παναθηναϊκός, έστω και λίγο... αγχωτικά, έφυγε νικητής από τη Γαλλία (78-79 τη Βιλερμπάν) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη Ντουμπάι BC (95-92 στο Βελιγράδι) για την 25η αγωνιστική. Ήταν η 4η σερί νίκη των Σέρβων, έχοντας κορυφαίους τους Νουόρα και Ιζουντού.