
Χανιά: Άγρια συμπλοκή με έναν τραυματία στο κέντρο της πόλης
Το επεισόδιο σημειώθηκε κοντά σε πάρκα στα Χανιά
Τραυματισμός νεαρού ατόμου επήλθε μετά από έντονο διαπληκτισμο και βίαια συμπλοκή δύο ατόμων σε κεντρικό πάρκο της πόλης των Χανίων.
Συγκεκριμένα στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας από την πλευρά της οδού Σφακιανάκη, το απόγευμα, δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής, σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομική διεύθυνση Χανίων, για άγνωστο προς το παρόν λόγο ήρθαν σε σύγκρουση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας.
Συνελήφθη ένα άτομο
Αμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί που συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος υποδείχθηκε από πολίτες που ήταν παρόντες και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Η υπόθεση ερευνάται, όπως και το πως επήλθε ο τραυματισμός και αν χρησιμοποιήθηκε μαχαίρι ή άλλο όργανο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, το επεισόδιο έγινε στις 5 το απόγευμα στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, όταν, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο 38χρονος δέχθηκε επίθεση από έξι άτομα.
Ακολούθησε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και, αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, πήρε εξιτήριο.
- 13η σύνταξη: Η τιμωρητική λογική μιας κατάργησης: «Δεν σας άρεσε; Σας την κόβουμε»
- Δύο μέτρα, δύο σταθμά: Σιγή ιχθύος από την ΕΕ για το Ισραήλ στη Μπιενάλε, «πρόστιμο» για τη Ρωσία
- Είναι το slow summer το μυστικό για καλύτερες διακοπές;
- Το Αιγαίο που πληγώναμε: Παράνομη αλιεία από τουρκικές μηχανότρατες καταγγέλλει το «Αρχιπέλαγος»
- Ο Γολγοθάς των γυναικών από την Ουγκάντα προς τη Μέση Ανατολή
- «Η κατάσταση μόνο θα χειροτερεύει» – Οι πυρκαγιές αναγκάζουν τους πυροσβέστες να κάνουν αδύνατες επιλογές






