
H Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει 180 εκατ. λίρες για Βιρτς και Ρέιντερς!
Το «colpo grosso» ψάχνει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είναι διατεθειμένη να δώσει 180 εκατομμύρια για να πάρει πακέτο τον Βιρτς και τον Ρέιντερς.
Μετά την απογοητευτική της σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι σκέφτεται να προχωρήσει σε αναδόμηση του ρόστερ, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να είναι αποφασισμένος να κάνει μεταγραφές για να αλλάξει ριζικά την εικόνα της ομάδας του από την ερχόμενη σεζόν, μετά και την απώλεια του FA Cup.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror» η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να προσφέρρει συνολικά 180 εκατ. λίρες, προκειμένου να αποκτήσουν τον Φλόριαν Βιρτς και τον Τιτζάνι Ρέιντερς.
Οι επαφές της Μάντσεστερ Σίτι
Οι «πολίτες» έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τη Λεβερκούζεν, προσφέροντας 120 εκατ. για τον Βιρτς, ενώ είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 60 εκατ. στην Μίλαν, για τον Ολλανδό χαφ.
Και οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν προτεραιότητα της Σίτι στο μεταγραφικό παζάρι, όμως τουλάχιστον για τον Γερμανό άσο δεν «παίζει» μόνη της, καθώς τον θέλει διακαώς και η Λίβερπουλ, ενώ πάντα υπάρχει και το σενάριο της Μπάγερν Μονάχου.
- Ισχυρός καύσωνας προ των πυλών με θερμοκρασίες έως 42°C – Πότε θα δροσίσει
- Πώς η FIFA «κλειδώνει» την εμπορική χρήση του Μουντιάλ
- Κόνιτσα: Επιχείρηση διάσωσης 53χρονης από το μονοπάτι Αώου
- Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη Αττικής – Συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση – Βίντεο ντοκουμέντο
- Σοκαριστική απόφαση Ισραήλ: Οι κροκόδειλοι του Νείλου θα εκτρέφονται για να χρησιμοποιηθούν σε φυλακές
- Άρης: Έρχεται την Κυριακή (19/7) και ολοκληρώνει τη μεταγραφή του ο Ντέλε-Μπασίρου


