ΟΦΗ: Αυτό είναι το πλάνο του Ράσταβατς για τον ιστορικό τελικό με τον Ολυμπιακό
Πώς σκέφτεται να παρατάξει τον ΟΦΗ ο Μίλαν Ράσταβατς για τον μεγάλο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (20:00) – Όλα τα δεδομένα για την ενδεκάδα.
Ο ΟΦΗ δίνει τον ιστορικότερο παιχνίδι του στον 21ο αιώνα κόντρα στον Ολυμπιακό (20:00, Cosmote Sport 1HD), στον μεγάλο τελικό του ΟΑΚΑ, με περισσότερους από 17.500 οπαδούς στο πλευρό του και στόχο την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά μετά το 1987.
Οι Κρητικοί μετά την εξαιρετική τους πορεία έφτασαν μέχρι το τέλος του δρόμου στο Κύπελλο Ελλάδας και στοχεύουν στη μεγάλη έκπληξη απέναντι στην κορυφαία ομάδα της φετινής σεζόν και πρωταθλήτρια Ελλάδας.
Ο ΟΦΗ με οδηγό τα ματς με τον Αστέρα στα ημιτελικά και ειδικότερα το πρώτο στην Τρίπολη, θα παίξει προσεκτικά κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Μίλαν Ράσταβατς να έχει ήδη στο μυαλό του το πλάνο νίκης απέναντι στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Ο ΟΦΗ και τα «θέλω» του Ράσταβατς
Ο Σέρβος τεχνικός ψάχνει καλό ξεκίνημα από την ομάδα του, περιμένει ένταση και λίγα λάθη, αφού ειδάλλως γνωρίζει ότι θα το πληρώσει από τον Ολυμπιακό.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα πρόσωπα και την ενδεκάδα για το ματς, ο Ράσταβατς έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο και μοιάζει δύσκολο να αλλάξει και πολλά πράγματα. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χριστογεώργος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Σίλβα και Λαμπρόπουλο να είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας και τους Χατζηθεοδωρίδη και Γκονθάλεθ στα δύο άκρα.
Στη μεσαία γραμμή οι Ανδρούτσος και Μπάκιτς είναι τα φαβορί, με τον Καραχάλιο να διεκδικεί και αυτός φανέλα βασικού, ενώ στην τριάδα πίσω από τον μοναδικό επιθετικό που θα είναι ο Σαλσίδο, θα βρίσκονται οι Σενγκέλια, Νους και Φούντας, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο.
- Ανδρουλάκης: Αποκαλύφθηκε ότι το Predator ήταν το όπλο του παρακράτους, που έστησε ο Πρωθυπουργός και το Μαξίμου – Ο Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει τώρα
- Το ρεκόρ που ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός με τη νίκη επί της Μπέτις
- Καρδίτσα: Διακόπηκαν τα σχολικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ λόγω συσσωρευμένων χρεών της Περιφέρειας
- Θεσσαλονίκη: Μήνυση για προσβολή μνήμης νεκρού από την οικογένεια της καθηγήτριας μετά την επιστολή γονέων
- Δημοψήφισμα στο Καζακστάν για την ψήφιση νέου Συντάγματος
- Σακελλαρίδης (Νέα Αριστερά): Αποδείχθηκε ότι ο Κ. Μητσοτάκης και το πρωθυπουργικό του γραφείο είναι οι ηθικοί αυτουργοί των υποκλοπών
