Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» με 2-0 τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και κατέκτησε το νταμπλ για 19η φορά στην ιστορία του. Στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του και τη σεζόν που πραγματοποιήσαν, ενώ στάθηκε στο γρήγορο γκολ που πέτυχε η ομάδα του στον αποψινό τελικό.
Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ:
«Είχαμε αυτή την ευκαιρία σήμερα, απέναντί μας είχαμε έναν αντίπαλο που μας δυσκόλεψε. Ευτυχώς καταφέραμε να κερδίσουμε και τελειώνουμε τη σεζόν με πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το γκολ τόσο νωρίς μας βοήθησε πολύ, δεν ανοιχτήκαμε και αντίθετα ανοίχτηκε ο αντίπαλος. Ήταν κάτι που έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για εμάς και πιο δύσκολα για τον αντίπαλο.
Θα θέλαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο στην Ευρώπη φέτος, αλλά δεν μπορούμε να ζητήσουμε περισσότερα από τους παίκτες. Πήραμε το πρωτάθλημα, πήραμε το Κύπελλο και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έγινε πολλή δουλειά και προσπάθεια για τις στημένες φάσεις, δεν έχει να κάνει με την τύχη».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.