
Κομπίνα για… όσκαρ και γκολάρα από τον Ελ Κααμπί για το 1-0 του Ολυμπιακού (vid)
Στο 9ο λεπτό οι Ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με γκολάρα του Ελ Κααμπί, μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ.
Με γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 9ο λεπτό, ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson απέναντι στον ΟΦΗ.
Ο Ροντινέι εκτέλεσε με κομπίνα το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Ερυθρόλευκοι από αριστερά και ο Μαροκινός επιθετικός των Πειραιωτών με δυνατό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της κρητικής ομάδας, για το 1-0 του Ολυμπιακού.
Μια φάση που ήταν δουλεμένη στην προπόνηση, με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Τσικίνιο και τον Ελ Κααμπί να εκτελεί με δύναμη από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ένα σουτ που ήταν αδύνατο να αποκρούσει ο Χριστογεώργος.
Δείτε το γκολ:
- OT DELPHI ECONOMIC FORUM – Σιάσος (ΕΚΠΑ): Πάνω από 6 εκατ. πολίτες συμμετείχαν στο «Προλαμβάνω»
- Η κλιματική αλλαγή επιδείνωσε την υγεία των Ευρωπαίων – Οι καύσωνες οδήγησαν σε απότομη αύξηση θανάτων
- Κομοτηνή: Επιτήδειοι ξάφρισαν 55.000 ευρώ από ηλικιωμένη – Οι αστυνομικοί τους βρήκαν και επέτρεψαν τα χρήματα
- Γιατί ο Πογκμπά έστειλε… προειδοποίηση στον Μέινου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Αντιπλημμυρικά έργα για την Περαία, τους Ν. Επιβάτες και την Αγία Τριάδα
- Η ιδιαίτερη σχέση της Κέιτ Μος και του Λούσιαν Φρόιντ μπροστά από τις κάμερες


