«Πιθανή ανταλλαγή ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παρί»
Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, υπάρχει στο τραπέζι πιθανή ανταλλαγή παικτών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παρί ενόψει της νέας σεζόν.
Ο Ολυμπιακός «ξεμπέρδεψε» με τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα περνώντας στους τελικούς της Stoiximan GBL και πλέον στρέφει την προσοχή του στο Final Four της Euroleague που θα διεξαχθεί στο Άπου Ντάμπι.
Ωστόσο, τα σενάρια από το εξωτερικό για τον σχεδιασμό των ερυθρόλευκων συνεχίζονται, με γαλλικό δημοσίευμα να φέρνει στο προσκήνιο συζητήσεις ανάμεσα στους Πειραιώτες και την Παρί για μια ενδεχόμενη ανταλλαγή.
Στόχος ο Γουόρντ
Σύμφωνα με όσα τονίζει ο Γιανίς Μπουρζουά οι δύο σύλλογοι συζητούν για το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην ανταλλαγή των Τάισον Γουόρντ και Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον πρώτο να αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.
«Παίκτες όπως οι Τι Τζέι Σορτς, Γιάντουνεν και Ναντίρ Ιφί έχουν μετρημένες μέρες στη γαλλική πρωτεύουσα και σε αυτό το πλαίσιο αλλαγών, η Αμάρα Σι εργάζεται πάνω στην πιθανότητα ανταλλαγής μεταξύ της γαλλικής ομάδας και του Ολυμπιακού.
Αυτή η ανταλλαγή, σύμφωνα με τον Γιαννίς Μπουρζουά από τη Γαλλία, θα έστελνε τον Τάισον Γουόρντ στον Ολυμπιακό, με τους Παριζιάνους να λαμβάνουν τον Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο πρώτος είναι κορυφαίος στόχος για τον Ολυμπιακό», αναφέρει η ιστοσελίδα «Solobasket» επικαλούμενη τις πληροφορίες του Γάλλου δημοσιογράφου.
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ
- Δεν πήγε στο flash interview ο Αταμάν: «Μεγάλη απογοήτευση για εμάς…»
- Ντόντσιτς, Τζέιμς και Ριβς γράφουν Ιστορία: Τι πετυχαίνουν ως «Big-3» για πρώτη φορά στο ΝΒΑ
- «Έσταξε χολή» ο Φάμπιο Καπέλο για τους Ιταλούς αμυντικούς
- Οικογένειες έτρεχαν να σωθούν στο Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν! Σοβαρά επεισόδια στο ματς της Euroleague (vids)
- Πάλεψε αλλά ηττήθηκε (85-80) ο Αθηναϊκός στον πρώτο τελικό του Eurocup γυναικών
- Ώρα αυτοκριτικής και θεραπείας για τον Τάιγκερ Γουντς: Εγκαταλείπει το γκολ και ξεκινά αποτοξίνωση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442