Η Ένωση τερμάτισε στην τέταρτη θέση και έβαλε τέλος σε μια καταστροφική περίοδο περίπου 40 ημερών, όπου γνώρισε έξι σερί ήττες και τερμάτισε χωρίς βαθμό την διαδικασία των playoffs.
H Ένωση τερμάτισε δεύτερη στην κανονική περίοδο με 53 βαθμούς και… έμεινε εκεί. Δεν πήρε ούτε έναν σε 6 αγώνες και όπως ήταν αναμενόμενο βρέθηκε στην 4η και τελευταία θέση του μίνι πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι την νέα αγωνιστική περίοδο θα παίξει στα προκριματικά του Conference League.
Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός των άλλων «έγραψε» κι ένα αρνητικό ρεκόρ καθώς από καταβολής των playoffs στη Superleague με οποιαδήποτε μορφής τους καμία άλλη ομάδα από τις υπόλοιπες τέσσερις του Big 5 (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Αρης) δεν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της χωρίς βαθμό.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
«Τέθηκε στο αρχείο» η έρευνα για την αμοιβή του Τονί Εστανγκέ καθώς αποδείχθηκε πως οι υποψίες οφείλονταν σε «νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα».
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.