
Παναθηναϊκός: Εκτός ο Γεντβάι ενόψει Ολυμπιακού, αμφίβολος ο Τζούρισιτς
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς να έχει στη διάθεση του τον Τιν Γεντβάι, ενώ αμφίβολος είναι ο Φίλιπ Τζούρισιτς.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (11/5, 20:00), για την 6η αγωνιστική των play-off της Super League και την Παρασκευή (9/5) συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει της τελευταίας αναμέτρησης της σεζόν.
Ο Τιν Γεντβάι ακολούθησε θεραπεία και θα απουσιάσει από το ντέρμπι «αιωνίων» στο Μαρούσι, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος προπονήθηκε ατομικά.
Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού
«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του τελευταίου αγώνα της σεζόν, την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τελειώματα ενώ ολοκληρώθηκε με τακτική και παιχνίδι.
Θεραπεία έκανε ο Γεντβάι και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τζούριτσιτς, Νίκας, Φικάι, Σένκεφελντ».
- Η καθημερινότητα σε υψηλές θερμοκρασίες – Πώς είναι η ζωή σε μία από τις πιο ζεστές πόλεις του κόσμου
- CIA: Όταν οι πράκτορές της θύμιζαν Monty Python και όχι Τζέιμς Μποντ
- Φωτιά σε συνεργείο αυτοκινήτων στο Νέο Κόσμο
- Κομοτηνή: Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη δημοτική κοινότητα Σαπών
- Live: Ο αγώνας του Εμμανουήλ Καραλή στο Diamond League του Λονδίνου
- Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον Άγιαξ (pic)



