Την Πέμπτη 8 Μαΐου στις 00:00, στο MEGA, σε νέα ημέρα και ώρα, η διαχρονική καλλιτέχνις, που μετρά δεκαετίες λαμπρής καριέρας στο ελληνικό τραγούδι, παραχωρεί μια εκ βαθέων συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη.
Τα πρώτα της βήματα στον χώρο, όταν πίσω από τη σκηνή έπινε ακόμα το… γάλα της, οι προκλήσεις, οι τεράστιες επιτυχίες, η οικογένεια, η βαθιά της πίστη στον Θεό και οι κοινωνικές της ανησυχίες τις οποίες συχνά μοιράζεται σε αναρτήσεις που γίνονται viral.
Ακόμα, η Καίτη Γαρμπή παρουσιάζει -σε πρώτη μετάδοση- την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Επιτέλους» που ερμηνεύει μαζί με έξι γνωστές Ελληνίδες για τη στήριξη των θυμάτων έμφυλης βίας. Η Ναταλία Γερμανού, η Νίκη Λυμπεράκη, η Εβελίνα Νικόλιζα, η Γιώτα Τσιμπρικίδου, η Ευγενία Σαμαρά, η Φανή Χαλκιά, ενώνουν τις φωνές τους με την ερμηνεύτρια για ιερό σκοπό: τη γυναικεία ενδυνάμωση.
«ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 00:00
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.