Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Δευτέρας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, έπειτα από επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρωταγωνιστές στο επεισόδιο ήταν δύο οδηγοί που διαπληκτίστηκαν στη συμβολή των οδών Κυρίλλου Μεθοδίου και Φιλίππου.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετά τον τσακωμό των δύο ανδρών, ο ένας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε, προτού τραπεί σε φυγή.
Στο σημείο βρέθηκε άμεσα ισχυρή αστυνομική δύναμη προκειμένου να αποκλείσει το χώρο, ενώ οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου, στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ημέρες.
Είχε προηγηθεί το επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία, με έναν άνδρα να πυροβολάει στον αέρα.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).