Ο Πολωνός επιθετικός της Γιουβέντους Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί λόγω τραυματισμού εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2027, όπως ανακοίνωσε η Γιουβέντους.
«Η Γιουβέντους κατέληξε σε συμφωνία με τον Αρκάντιους Μίλικ για την επέκταση του συμβολαίου του έως τις 30 Ιουνίου 2027», ανέφερε ο ιταλικός σύλλογος.
Ο 31χρονος Μίλικ, τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο τον Ιούνιο του 2024 κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα με την Πολωνία ενόψει του Euro 2024. Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στο γόνατο και δεν ξαναέπαιξε.
Από την άφιξή του στο Τορίνο τον Αύγουστο του 2022, έχει σκοράρει 17 γκολ σε 75 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
Η Γιουβέντους βρίσκεται στην τέταρτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος και στην 35η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει (4/5) την -5η- Μπολόνια, την άμεση αντίπαλό της στη διεκδίκηση της τέταρτης και τελευταίας θέσης στο επόμενο Champions League.
Μάρκο Νίκολιτς και Φελίπε Ρέλβας μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, τονίζοντας αμφότεροι πως η «Ένωση» θα πολεμήσει μέχρι τέλους για να πετύχει την ανατροπή.
Ο ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης εξήγησε πώς ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο τον βοήθησε να ξεπεράσει μια δύσκολη ψυχολογικά κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει όταν ήταν μικρός.
Σε ηλικία 96 ετών έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Χοσέ Σανταμαρία, μέλος της «χρυσής» ομάδας των δεκαετιών του '50 και του '60.
Ο Ολυμπιακός περιμένει ήδη αντίπαλο στα play offs της Euroleague ανάμεσα σε 4+2 υποψήφιους, με τη Μονακό του Μάικ Τζέιμς να είναι το φαβορί, σύμφωνα με τις πιθανότητες.