Ο Ατρόμητος μετέτρεψε σε πάρτι την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την 5η και προτελευταία αγωνιστική των play offs (5-8) της Stoiximan Super League.
Οι Περιστεριώτες επικράτησαν εύκολα με σκορ 4-1 των Αρκάδων, σε μία νίκη χωρίς αντίκρισμα όμως, καθώς όλα κρίθηκαν σήμερα.
Ο Άρης (32β.) κατέκτησε οριστικά και μαθηματικά την πρωτιά στο μίνι πρωτάθλημα και τη συμμετοχή στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, εφόσον ο ΟΦΗ δεν κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος.
Ο Αστέρας είναι δεύτερος με 27 πόντους και ακολουθούν Ατρόμητος (25β.) και ΟΦΗ (19β.). Και όλα αυτά μία αγωνιστική πριν το φινάλε της διαδικασίας.
Ο Ατρόμητος έκανε ό,τι ήθελε στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στην ανάπαυλα επικρατούσε ήδη με 4-0! Ο Μπακού άνοιξε το σκορ στο 5′ μέσα από την περιοχή.
Στο 16′ ο Καλοσκάμης έκανε το 2-0 με φοβερή λόμπα και μόλις στο 33′ το σκορ είχε γίνει 3-0. Ο Μπάκου γύρισε παράλληλα στην περιοχή και ο Μίχορλ σκόραρε. Μάλιστα, στο 42′ ο Αθανασίου… έσπασε στα όρια της περιοχής, όπου ο Παλμεσάνο με ξερό σουτ εκτέλεσε για το 0-4.
Στο δεύτερο ημίχρονο λίγα πράγματα άλλαξαν, με τον Αστέρα απλώς να μειώνει στο 49′ με τον Χατζηγιοβάνη για το τελικό 1-4. Στο 60′ ο Καλτσάς έκανε το γύρισμα στην περιοχή, με τον Μπαρτόλο να εκτελεί τον Κοσέλεφ και να σκοράρει, αλλά το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ.
Οι Έλληνες διαιτητές, όπως και με τις προηγούμενες ΚΕΔ, έτσι και επί Λανουά δεν ορίζονται σε υψηλού επιπέδου αγώνες. Άρα επιβεβαιώνεται το χαμηλό επίπεδο και με την τωρινή κατάσταση