
Αποθέωση Αταμάν κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού από την Τουρκία (vids)
Ο Εργκίν Αταμάν αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, κατά την αναχώρηση της αποστολής από την Τουρκία, τα ξημερώματα της Παρασκευής (3/5).
Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο Game 4 κόντρα στην Εφές, με τη σειρά να επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, αφού ηττήθηκε 85-82 και ο Εργκίν Αταμάν αποχώρησε… πρόωρα από το γήπεδο, μόνος του χωρίς να αποβληθεί.
Ο λόγος; Ο Τούρκος προπονητής των «πράσινων» έγινε έξαλλος με τους οπαδούς της πρώην ομάδας του που τον έβριζαν, άρχισε να δείχνει τα λάβαρα με τα τρόπαια που έχει κατακτήσει με την Εφές και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.
Στήριξε τον Αταμάν ο κόσμος του Παναθηναϊκού
Yapılan «Ergin Ataman mola alsana» tezahüratların ardından Ergin Ataman tribünlere tepki gösterdi ve sahayı terk etti. pic.twitter.com/lJwWwohnGo
— Can Peker Pekcan (@canpekerpekcan) May 2, 2025
Ωστόσο, κατά την αναχώρηση της ομάδας τα ξημερώματα για Αθήνα, ο κόουτς Αταμάν αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, στο αεροδρόμιο, με τους φίλους των «πράσινων» να θέλουν να στηρίξουν τον προπονητή της ομάδας, μετά τα όσα έγιναν, ενόψει και του Game 5 sto OAKA.
Coach Ataman received strong support from #PAOFans at the airport! ? #WeTheGreens #paobcaktor #LiveTheGreenMagic #Club1908 #OneClubOneApp #RoadToAbuDhabi pic.twitter.com/F2QW1iSHjE
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) May 2, 2025
Να σημειωθεί πως, το Game 5 του ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (6/5, 21:30) και αναμένεται για άλλη μια φορά sold out.
- Σούπερ μάρκετ: Ανοιχτά του Αγίου Πνεύματος – Τι ισχύει για λοιπά καταστήματα και επιχειρήσεις
- Το όμορφο βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τις στιγμές μετά τον τελικό της Euroleague
- Μηχανική βλάβη στο Flying Cat 4 πριν τον απόπλου από τον Πειραιά – Ταλαιπωρία για 436 επιβάτες
- Μήπως τελικά η τεχνητή νοημοσύνη θα έπρεπε να «κλέψει» τις δουλειές μας;
- Περιφερειακή Υμηττού: Η στιγμή που το τουριστικό λεωφορείο τυλίγεται στις φλόγες – «Δύο λεπτά τρόμου με κλειδωμένες πόρτες»
- Η ζωή των νέων Ρώσων μέσα από τις φωτογραφίες της Kristina Rozhkova – «Φαντασία, δυσφορία κι αποξένωση»
