Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την τεράστια νίκη του Ολυμπιακού με 4-2 στο Βίλα Παρκ πέρυσι περίπου τον ίδιο καιρό, για τα ημιτελικά του Conference League, το οποίο έκρινε εν πολλοίς και την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό.
Μάλιστα λίγο καιρό αργότερα ο Ολυμπιακός κατέκτησε και τον τίτλο στον αλησμόνητο τελικό της OPAP Arena απέναντι στην Φιορεντίνα με το γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην παράταση.
Ο Ολυμπιακός είχε αφήσει τη Βίλα εκτός συνέχεια από το Conference με συνολικό σκορ 6-2, αφού και στο Καραϊσκάκη τη νίκησε με 2-0 και οι ερυθρόλευκοι θυμήθηκαν το μεγάλο διπλό στην Αγγλία με ανάρτησή τους στα social media.
Η ανάρτηση του Ολυμπιακού για το σπουδαίο διπλό στην Αγγλία
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς στην Αγγλία είχε κάνει μια μυθική εμφάνιση και είχε πάρει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, μία εβδομάδα αργότερα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.