
Αμφίβολος ο Ντόζιερ ενόψει του Game 4 με τον Παναθηναϊκό (pic)
Όπως ανακοίνωσε η Αναντολού Εφές, ο Πι Τζέι Ντόζιερ είναι αμφίβολος για το Game 4 κόντρα στον Παναθηναϊκό και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Ο Πι Τζέι Ντόζιερ είναι αμφίβολος για το ματς με τον Παναθηναϊκό για το Game 4 των playoffs της Euroleague.
Η συμμετοχή του γκάρντ της Αναντολού Εφές κόντρα στους «πράσινους» θα κριθεί την τελευταία στιγμή, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας.
Ο τραυματισμός του Ντόζιερ συνέβη στην τρίτη περίοδο του τρίτου ματς με το «Τριφύλλι» και τραυματίστηκε στο δάχτυλο, ενώ εκτός δεδομένα θα είναι ο Ροντρίγκ Μπουμπουά. Ο σούτινγκ γκαρντ των Τούρκων εδώ και μερικές εβδομάδες ταλαιπωρείται από τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.
Serinin üçüncü maçında sağ elinden sakatlık yaşayan PJ Dozier’ın durumu maç saatinde belli olacak.
Rodrigue Beaubois ise bugünkü maçın kadrosunda yer almayacak. pic.twitter.com/1zW8T778OQ
— Anadolu Efes SK (@AnadoluEfesSK) May 2, 2025
Η ανακοίνωση της Εφές αναφέρει:
«Η κατάσταση του Ντόζιερ ο οποίος υπέστη τραυματισμό στο δεξί χέρι στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, θα καθοριστεί την ώρα του αγώνα.
Ο Ροντρίγκ Μπουμπουά δεν θα λάβει μέρος στο σημερινό παιχνίδι».
- Βαριά τιμωρία στον Ταϊρίκ Τζόουνς για τη χειρονομία στο ΟΑΚΑ (pic)
- Λονδίνο: Ύποπτο περιστατικό κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ ερευνά η αστυνομία
- Η μεγάλη των ταλέντων φυγή: Πώς τα πανεπιστήμια χάνουν τη μάχη της καινοτομίας
- ΕΦΕΤ: Ανακαλεί τη συσκευασμένη «φέτα Βυτίνας» λόγω μόλυνσης με λιστέρια
- Τσουκαλάς στον Π. Μαρινάκη: Αδιανόητο να μιλάτε για τοξικότητα – Ο Μητσοτάκηςείναι ο αρχιτέκτονας της τοξικότητας
- Ουγγαρία: Να ορκιστεί την ημέρα της συνεδρίασης της νέας Βουλής θέλει ο Μαγιάρ και ζητά τα «παγωμένα» κονδύλια από ΕΕ
