Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στο «Σινάν Ερντέμ» (2/5, 20:30), για το τέταρτο παιχνίδι των play-off της Euroleague και με νίκη προκρίνεται στο Final-4 του Αμπού Ντάμπι.
Οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση, στην οποία ενημέρωσαν τους φιλάθλους τους που θα παρευρεθούν στο γήπεδο της Κωνσταντινούπολης, ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας.
Στην ενημέρωση τονίστηκε ότι η είσοδος στις εξέδρες, θα επιτραπεί σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήριο μέσω της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ τα μεμονωμένα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί με άλλο τρόπο, δεν θα είναι έγκυρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Σύμφωνα με την ενημέρωση που μας είχε γνωστοποιηθεί από την τουρκική αστυνομία, η οποία παραμένει σε ισχύ και σήμερα, και με γνώμονα την αποφυγή οποιουδήποτε είδους ταλαιπωρίας εν όψει του αποψινού Game 4 της σειράς των Playoffs της EuroLeague με την Anadolu Efes, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους Έλληνες φιλάθλους που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη πως δικαίωμα εισόδου στο Development Basketball Center θα έχουν ΜΟΝΟ όσοι αγόρασαν το εισιτήριό τους μέσω της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR.
Όπως συνέβη στο Game 3 της σειράς, έτσι κι απόψε, μεμονωμένα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, δεν θα ισχύσουν κι ως εκ τούτου οι κάτοχοί τους δεν θα έχουν το δικαίωμα εισόδου στις εξέδρες του Development Basketball Center».
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.