Έρρικα Πρεζεράκου: «Μετά το ατύχημα ο γιατρός μου είπε ότι δεν θα μπορέσω να γίνω μητέρα»
Η Έρρικα Πρεζεράκου εξομολογείται πόσο της στοίχισε στην καθημερινότητα της το σοβαρό ατύχημα που υπέστη πριν κάποια χρόνια.
Η Έρρικα Πρεζεράκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα στο Action 24. Η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι μετά το ατύχημα με το σκάφος πριν μερικά χρόνια, ο γιατρός της είπε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά.
Έρρικα Πρεζεράκου: «Με το ατύχημα με το χέρι μου θα μπορούσα να είχα πεθάνει»
«Με το ατύχημα με το χέρι μου θα μπορούσα να είχα πεθάνει. Η απώλεια αίματος μετά το ατύχημα μου προκάλεσε μια μεγάλη ορμονολογική διαταραχή, οπότε ήταν το κερασάκι στην τούρτα, να μου πει ο γιατρός ότι δεν θα μπορέσω να γίνω μαμά με φυσικό τρόπο.
Αυτό μου κόστισε πάρα πολύ και για ένα διάστημα ήμουν πάρα πολύ δύσκολα και πολύ στεναχωρημένη.
Έρρικα Πρεζεράκου: «Βρέθηκα σε ένα μοναστήρι να εξομολογηθώ»
Τώρα νιώθω ότι είναι η εποχή να το επικοινωνήσω, γιατί κάπως πήρε κατεύθυνση. Κάποια στιγμή βρέθηκα σε ένα μοναστήρι να εξομολογηθώ, χιόνιζε… Έκλαιγα γιατί μου φαίνονταν όλα μάταια. Προσευχήθηκα κι είπα: Θεέ μου αν είναι να κάνω ένα παιδί δώσ’ το μου κι αν δεν είναι σου υπόσχομαι πως όλα τα παιδιά του κόσμου θα τα έχω σαν δικά μου παιδιά.
Η αγάπη μου κάπου πρέπει να δοθεί. Το είπα και με ξεκούρασε. Μετά από λίγο μου ήρθε η πρόταση για να ασχοληθώ με τα κοινά» εξομολογείται για πρώτη φορά η Έρρικα Πρεζεράκου.
- 3D: Συνελήφθη ο frontman των Massive Attack σε διαμαρτυρία υπέρ της Palestine Action
- Ηράκλειο: Στις φλόγες χώρος ενοικιαζόμενων οχημάτων – Δείτε βίντεο
- Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο μου ματς με τους Μπακς – Δεν μου έχουν προσφέρει συμβόλαιο…»
- Ο μαυρόγυπας «Ιωάννα» επέστρεψε στη Δαδιά και ανανέωσε την ελπίδα
- Κορωπί: Χειροπέδες σε 48χρονη influencer – Οδηγούσε μεθυσμένη, βρέθηκαν αναβολικά στο αυτοκίνητο
- Στο δρόμο προς το ψηφιακό ευρώ – Τι θα αλλάξει στις συναλλαγές
- Στο WNBA η Μαριέλλα Φασούλα: Υπέγραψε rookie συμβόλαιο με τις Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις
- Άγχος με το «καλημέρα»; Δέκα τρόποι που μπορούν να δώσουν τη λύση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)


















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/POSTER_3-315x220.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442