Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο οδηγός του τράκτορα που παρέσυρε θανάσιμα την 47χρονη ναυτικό στον καταπέλτη πλοίου στο λιμάνι της Πάτρας.
Ο 44χρονος ζήτησε να περάσει από ανακριτή, εκτάκτως σήμερα και όχι την Τρίτη όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.
Δεν υπήρχε κανείς στον καταπέλτη
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είδε την άτυχη γυναίκα, καθώς βρισκόταν σε “νεκρό” οπτικά σημείο και πως δεν υπήρχε κάποιος από το πλοίο στον καταπέλτη για να επιβλέπει την εκφόρτωση.
Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, χωρίς να του επιβάλουν περιοριστικούς όρους.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα