
«Η Μπαρτσελόνα δεν… πίστεψε ποτέ τη Ρεάλ»
Λίγες ώρες πια πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, τα ισπανικά ΜΜΕ συνεχίζουν το ρεπορτάζ για το «καυτό» παρασκήνιο (και αυτού) του classico.
Μέχρι και αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο τελικός του Copa Del Rey ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ήταν στον «αέρα». Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, διαρροές, παρασκήνιο και μέσα σε όλα αυτά η γκρίνια της «Βασίλισσας» για τη διαιτησία, με απευθείας μάλιστα προσωπική επίθεση προς τον ρέφερι που ορίστηκε να διευθύνει τον τελικό, αλλά και με την απαίτησή της να αλλάξει η διαιτητική τριάδα, αλλιώς δεν θα κατέβαινε να παίξει!
Τελικά, χρειάστηκε μια επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου της Μαδρίτης για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Οι «μερένχες» διαπίστωσαν ότι κανείς δεν… τσιμπάει στην μπλόφα τους και έτσι… πήγαν πάσο. Ανακοίνωσαν το προφανές -ότι θα παίξουν δηλαδή κανονικά στον τελικό- και η… σχετική κανονικότητα επέστρεψε.
«Το θεωρούσαν τέχνασμα»
Ωστόσο, τα ισπανικά ΜΜΕ συνεχίζουν να καταγράφουν το παρασκήνιο του αγώνα λίγες ώρες πριν τη σέντρα, με χαρακτηριστικό ρεπορτάζ της καταλανικής Mundo Deportivo, να τονίζει πρακτικά ότι η Μπαρτσελόνα ουδέποτε… πήρε στα σοβαρά όλα όσα διέρρεαν από την πλευρά της Ρεάλ. Σημειώνοντας χαρακτηριστικά, ότι δεν υπήρξε στιγμή που στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα» να πίστεψαν ότι θα κατακτούσαν το τρόπαιο άνευ αγώνος, αλλά αντίθετα παρέμειναν προσηλωμένοι στα αγωνιστικά.
«Έβλεπαν τι συνέβαινε, τα συζητούσαν και το θεωρούσαν τέχνασμα για ν’ ασκήσουν πίεση στη διαιτησία και την Ομοσπονδία», αναφέρει χαρακτηριστικά το καταλανικό ρεπορτάζ.
- Εντός τριών μηνών η εκδίκαση υποθέσεων που εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα – Τι προβλέπει η ρύθμιση
- Λίβανος: Νέο γύρο συνομιλιών 14-15 Μαΐου στην Ουάσιγκτον ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
- Basketball Champions League: Αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει ο νικητής του Final 4
- Σε ποιες άλλες υποθέσεις εμπλέκονται οι τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία Μοσχούρη – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
- Τελευταίο αντίο στον παπά-Τσάκαλο – Εφερε την ανατροπή με το ξύπνα παπά, ξύπνα λαέ, είπε ο γιος του
- Τα συλλυπητήρια της ΕΣΗΕΑ για τον θάνατο του δημοσιογράφου και συγγραφέα Δημήτρη Γκιώνη

