
Αντέχουν οι Μάτζικ κόντρα στους Σέλτικς (95-93) – Ο συγκινητικός ΛεΜπρόν δεν έφτανε για τους Λέικερς (116-104)
Οι Ορλάντο Μάτζικ μείωσαν σε 2-1 τη σειρά με τους Μπόστον Σέλτικς, ενώ οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς πήραν προβάδισμα (2-1) μετά τη νίκη τους επί των Λος Άντζελες Λέικερς.
Πλην των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Ιντιάνα Πέισερς, άλλες δύο σειρές διεξήχθησαν τα ξημερώματα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
Πριν από λίγο, οι Τίμπεργουλβς έκαμψαν την αντίσταση των Λος Άντζελες Λέικερς και επικράτησαν με 116-104 στη Μινεσότα, κεφαλαιοποιώντας το μπρέικ που είχαν κάνει την Καλιφόρνια, έχοντας πλέον το προβάδισμα του 2-1 και το πλεονέκτημα έδρας ενόψει της συνέχειας.
Ο συγκινητικός ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν έφτανε για τους «λιμνανθρώπους» έχοντας 38 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τον Όστιν Ριβς να προσθέτει 20 και τον Λούκα Ντόντσιτς 17 πόντους. Από την άλλη, ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς είχε 30 πόντους, ενώ ο Άντονι Έντουαρντς έβαλε 29 και ο Τζούλιους Ράντλ 22.
Τα highlights στο Λέικερς – Τίμπεργουλβς

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, οι Ορλάντο Μάτζικ έδωσαν ένα νέο ενδιαφέρον στη σειρά με τους Μπόστον Σέλτικς επικρατώντας με 95-93 στην Φλόριντα, μειώνοντας έτσι σε 2-1, ωστόσο η ομάδα του Τζο Μαζούλα έχει ακόμα το πάνω χέρι.
Μεγάλες εμφανίσεις για τους νικητές πραγματοποίησαν οι Φραντζ Βάγκνερ και Πάολο Μπανκέρο με 32 και 29 πόντους αντίστοιχα. Στην αντίπερα όχθη, ο Τζέισον Τέιτουμ σταμάτησε στους 36 πόντους, με τον Τζέιλεν Μπράουν να έχει 19 και τον Ντέρικ Γουάιτ 16.

- Voucher παιδικών σταθμών: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Νέα πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου με 7 «ναι» και ένα λευκό – Το πρώτο μήνυμα που έστειλε
- Φαράγγι της Σαμαριάς: Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωση Βέλγου τουρίστα
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου

