Μια νίκη μακριά από το Άμπου Ντάμπι και το final 4 ο Ολυμπιακός, η Φενέρ και η Μονακό του Βασίλη Σπανούλη. Όλοι με πλεονέκτημα έδρας και εμπειρία. Όλοι με 2-0 προβάδισμα έπειτα από το game 2 των playoffs. Επτά νίκες γηπεδούχων σε οκτώ αναμετρήσεις λέει ως εδώ ο έλεγχος της Euroleague.
Και ο μόνος που την πάτησε είναι ο Παναθηναϊκός που ισοφαρίστηκε χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ από την Εφές και είναι πλέον στο 1-1 με τους Τούρκους.
Η Μονακό του Βασίλη Σπανούλη πάλι κάνει πλάκα στη Μπαρτσελόνα από την επίθεση. Πήρε 97-80 το πρώτο και απόψε το 2-0 το έκανε με 92-79. Μπάσκετ υψηλού επιπέδου από τους Μονεγάσκους που εάν και εφόσον θα βρεθούν στον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague απέναντι από τον νικητή του Ολυμπιακός-Ρεάλ.
Η Φενέρ πάλι το δικό της 2-0 το έκανε με 83-78 την Τρίτη σε μια νίκη στις λεπτομέρειες απέναντι στην καταπληκτική Παρί. Και εύκολα 89-72 χθες με τους Γάλλους να μοιάζουν παραδομένοι.
Μόνο η Εφές ισοφάρισε σε 1-1
Και στο 1-1 του ΟΑΚΑ; Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο με 87-83 και έχασε το δεύτερο με 76-79. Δύο ματς ισορροπίας που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Οι Πράσινοι είναι οι μοναδικοί που χρειάζεται να κάνουν break για να πάρουν ξανά το πλεονέκτημα έδρας, την επόμενη εβδομάδα από τους ισχυρούς. Οι άλλοι θέλουν απλά μια νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια για να τσεκάρουν εισιτήρια
Η φετινή σεζόν στην κανονική περίοδο της Eurolewague που ολοκληρώθηκε αποτελεί ρεκόρ σε όλα τα επίπεδα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπως ανακοινώθηκε.
Εντυπωσιακός ο Απόστολος Σίσκος στην πρεμιέρα του «Acropolis Swim Open» στο ΟΑΚΑ. Ο 21χρονος πρωταθλητής σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ και την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο στα 200μ. ύπτιο!
LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλένθια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βαλένθια για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Σε δηλώσεις που έκανε, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και στον τραυματισμό του Γιουσούφ Γιαζίτζι.