Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Άγριο ενδοοικογενειακό επεισόδιο εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Μπούρτζι Χαλκίδας, με πρωταγωνιστές έναν πατέρα και τον 18χρονο γιο του.
Η κατάσταση ξέφυγε σε τέτοιο βαθμό, που ο πατέρας αναγκάστηκε να καλέσει το 112 για να ζητήσει άμεση αστυνομική παρέμβαση.
Σύμφωνα με το eviathema.gr, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ο πατέρας, εμφανώς τρομαγμένος, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ανέφερε ότι ο 18χρονος γιος του, εισέβαλε στο σπίτι και τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει. Όπως προκύπτει από τη μαρτυρία του, είχε προηγηθεί οξύς λεκτικός καβγάς, ο οποίος πήρε επικίνδυνη τροπή, με φωνές, ένταση και απειλές κατά της ζωής του.
Χαλκίδα: Χειροπέδες στον 18χρονο
Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας έφτασαν άμεσα στο σημείο, δίνοντας τέλος στον εφιάλτη που βίωνε ο πατέρας μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ο 18χρονος συνελήφθη επί τόπου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, και οδηγήθηκε στο τμήμα ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε ο πατέρας του.
Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ αναμένεται να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του περιστατικού.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου